Kölcsönlesen: Brady villogott

Ezen hétvégén is reprezentálták a Manchester Unitedet kölcsönadott játékosai az angol futball alsóbb divízióiban.


Mivel Ritchie De Laet a két klub egyezségének következtében nem léphetett pályára a Norwich City színeiben a Manchester United ellen az Old Traffordon, így nézzük, hogy a többi ifjú Vörös Ördög miként muzsikált ezen a hétvégén a Championshipben és a League Oneban.

 

Robbie Brady folytatta tündöklését, miután az õ remek beadása kellett a csereként beállt Nick Barmby góljához a Cardiff City ellen 2-1-re megnyert mérkõzésen, amellyel a Tigrisek már a 6. helyre kapaszkodtak fel a másodosztály tabelláján.

 

Danny Drinkwater részese volt a Barnsley 2-0-s gyõzelmének a Coventry City ellen, és ráadásul remekelt a Kuvaszoknál. Az Égszínkékek menedzsere, Andy Thorn elárulta, hogy lemaradt a középpályás megszerzésérõl, és ez majdnem érzékelhetõen is megbosszulta magát, ugyanis Drinkwater gólt szerezhetett volna ellenük, ha Joe Murphy nem mutat be parádés védést.

 

 

Csalódástkeltõ hétvégén van túl Ryan Tunnicliffe és Scott Wootton, miután a Peterborough sajnálatos módon 2-1-es vereséget szenvedett a Doncaster ellen. Annak ellenére, hogy Tunncliffe döntötte el a hét közben a Portsmouth elleni mérkõzést, amikor az õ remek elõre törése készítette elõ a késõbb Erik Huseklepp öngóljával záruló akciót, Woottonnal együtt csak a kispadon kezdett. Tunnicliffe végül az utolsó tíz percre beállhatott, ám már õ se tudta pontszerzéshez segíteni Darren Ferguson együttesét.

 

Sam Johnstone kivette a részét a Scunthorpe 2-1-es gyõzelmébõl a Stevenage elleni harmadosztályú bajnokin, miután nem sokal azt megelõzõen meghosszabbította korábbi kölcsönszerzõdését a Vasasokkal. Oliver Norwood majdnem egy órányi játéklehetõséget kapott a három pont megszerzésével végzõdõ találkozón, míg az egykori United nevelés, Nicky Ajose csereként álhatott be.

 

A norvég támadó, Joshua King ismételten nem került be a Borussia Mönchengladbach keretébe, akik egyébként 1-0-ra kikaptak a Freiburgtól a Bundesliga legutóbbi fordulójában. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!