Kölcsönlesen: Támogatják Bradyt

Robbie Brady az utolsó fél órára állt be csereként a Hull City West Ham elleni 2-0-s veresége alkalmával, amelyet követõen menedzsere, Nigel Pearson elismerte, hogy a fiatal játékos fáradtsággal küzködik.


Úgy tudni, a Tigrisek hajlanának rá, hogy meghosszabbítsák Robbie Brady kölcsönszerzõdését az idei szezon végéig, azonban az ügy más fordulatot vehet, ha a Leicester City sikerrel jár, és meg tudják szerezni Nigel Pearsont a nemrég kirúgott Sven-Gören Eriksson helyére.

 

"Már a kezdettõl fogva arról beszéltünk, hogy õ egy fiatal játékos, aki csak nagyon kevés tapasztalattal rendelkezik" - mondta Pearson a Hull Daily Mailnek.

 

"Csak vissza kell gondolnunk a másik egykori Vörös Ördögre, Cameron Stewartra az elõzõ évbõl, aki rögtön ide érkezése után hatalmas hatással volt a csapatra, ezért pedig az emberek elvárásai egy picit magasabbak lehetnek most. Így aztán ha netán egy kicsit ezek a játékosok leeresztenek, akkor az már az embereken múlik, hogy milyen nézõpontból tekintenek a helyzetre."

 

"Robbie egy mérkõzéseket eldönteni képes játékos, de még csak tanulja ezt a játékot. Számára hatalmas tapasztalatot jelent majd a nálunk eltöltött idõszak, mert így megtanulhatja, hogy miként kell alkalmazkodni olyankor, ha az ember a felnõtt keret tagja. Mindig ugyanezek lesznek a nézeteim Robbieval kapcsolatban - õ benne minden mérkõzésen megvan a potenciál, hogy döntõ szerepe legyen. Nem azt mondom, hogy nincs szüksége pihenésre, de mivel rengeteg mérkõzés áll elõttünk, ezért ugyanúgy számítunk majd rá."

 

Darren Ferguson korábban elismerte, hogy többet kell játszatnia Ryan Tunnicliffet, ha reménykedni akar abban, hogy az egész szezonra a London Roadon tarthatja a középpályást. Az elõzõ szezon legjobb fiatal játékosa kezdõként is kapott szerepet a Derby County elleni 3-2-es lenyûgözõ, ám csapata szempontjából vereséggel végzõdõ mérkõzésen.

 

 

"Ryan szeret itt lenni, és eddig remekül teljesít" - mondta Sir Alex fia a Peterborough Evening Telegraphnap múlt héten.

 

"Azon dolgozunk, hogy nálunk tartsuk a szezon második felére is. Azonban ahhoz, hogy ez sikerüljön, több játéklehetõséget kell neki biztosítanunk. Az apám mindig azt kérdezi tõlem, hogy miért nem játszatom többet, de mindig elfogadja az indokaimat!"

 

Ritchie De Laet csak a kispadról nézhette végig, amint a Norwich City 3-2-es vereséget szenved az Aston Villától a Premier League elõzõ fordulójában. A Kanárik menedzsere, Paul Lambert a mérkõzést követõen arról nyilatkozott az EADTnek, hogy nagyon örül a válogatott mérkõzések miatti szünetnek.

 

"Ha megnézzük a középhátvédeinket, láthatjuk, hogy mindösszesen ketten vannak a poszra, plusz Ritchie, már hetek óta" - kezdte.

 

"Addig, amíg nem térnek vissza sérültjeink, addig mindenkinek megsokszorozott erõvel kell teljesítenie, legyen szó arról, hogy egészséges, vagy éppen kevésbé."

 

Danny Drinkwater keményen dolgozott a Barnsley sikeréért, ám így is 2-0-s vereséget szenvedtek a Brightontól, ráadásul sárga lapot is kapott, így összejött az egy mérkõzéses automatikus eltiltását jelentõ mennyiség, és ki kell hagynia a Doncaster elleni következõ találkozót.

 

Nem csak a felsõbb osztályban nem ment a kölcsönjátékosok csapatainak, a League Oneban szereplõ Scunthorpe is kikapott 2-0-ra Bournemouthtól. A mérkõzésen pályára lépett Oliver Norwood, de azt mondta a The Scunthorpe Evening Telegraphnak: "Teljesen elhagytuk magunkat, és ezzel cserben hagytuk a szurkolóinkat, akik hosszú utat tettek meg, hogy lássák a mérkõzést. Erre nincs mentség, nem is volt esélyünk a jobb eredményre. Jobbnak kell lennünk. Nagyon csalódottak vagyunk, mert úgy érezzük, hogy nem pörögtünk fel eléggé, ezt pedig megtorolta az ellenfél." A jövõ héten a Scunthorpe egy nem túl egyszerû FA kupa összecsapásra hivatalos, ahol ellenfelük az AFC Wimbledon lesz.

 

Joshua King nem kapott szerepet a Borussia Mönchengladbach 2-1-es Hertha elleni gyõzelmét elérõ csapatában.  


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!