Vörös Ördögök a válogatottakban

Javier Hernandez hazája nemzeti csapatában gólt szerzett a szerbek elleni 2-0 arányú gyõzelem alkalmával.


A United mexikói támadója Branislav Ivanovic és Aleksander Kolarov között futott el remekül, amikor Carlos Salcido beadása felé szállt, ám végül nem ért a labdába, viszont az így is a kapuban kötött ki.

Kolarovot a második félidõben kiállította a játékvezetõ, miután a büntetõ területen belül lökte Hernandezt, a megítélt tizenegyest a támadó két perccel a mérkõzés vége elõtt higgadtan értékesítette, ezzel beállítva a két gólos hazai gyõzelmet ezen a barátságos összecsapáson.

A Euro 2012 rájátszásában Írország 4-0-ás, igen hangsúlyos gyõzelmet aratott Észtországban, ezzel fél lábbal már a jövõ nyári Európa-bajnokságon érezhetik magukat. Darron Gibson nem került a keretbe, ám õ is és Robbie Brady is joggal reménykedhetnek, hogy ott lesznek az EB-re utazó keretben, ám elõbb be kell fejezniük a munkát Giovanni Trapattoni legénységének kedden, Dublinban.

Nani 50. válogatottságát ünnepelhette a Bosznia-Hercegovina elleni, idegenbeli pótselejtezõn, mely gól nélküli döntetlennel zárult, így nagyon éles küzdelem várható a keddi visszavágón.

Antonio Valencia teljesítményét dicsérte a helyi sajtó még úgy is, hogy Ecuador 2-1 arányban kikapott Paraguaytól a 2014-es labdarúgó világbajnokság dél-amerikai selejtezõjében. Valencia állítólag kiválóan teljesített, a csapat motorja volt, valamint nagyban hozzájárult hazája egyetlen góljához.

 


Barátságos fronton, Darren Fletcher csapatkapitányként vezette ki Larnacában a vendégeket a Ciprus-Skócia mérkõzésre, ám a 63. percben lecserélte õt a szövetségi kapitány.

Anders Lindegaard nem szerepelt a dánok 2-0-ás, svédek elleni gyõzelme során, ám Mame Biram Diouf tagja volt Szenegál válogatottjának, ráadásul õ szerezte hazája utolsó gólját a Guinea elleni 4-1 során. Fabio az elsõ félidõben játszott Brazília válogatottjában, akik 2-0 arányban gyõzték le a hazai Gabon együttesét.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!