Cabaye szerint a United lesz a bajnok

A Newcastle United irányító középpályása, Yohan Cabaye szerint a Manchester United lesz idén is a Premier League bajnoka, kijelentve, hogy õk sokkal inkább alkotnak csapatot, mint városi riválisuk, a City.


A City kedden este 3-0-ra legyõzte hazai pályán a Liverpool együttesét, amellyel három ponttal meglépett az õket üldözõ United elõtt a tabella élén, miután Sir Alex Ferguson együttese az elõzõ fordulóban sokkoló vereséget szenvedett a Blackburntõl.

 

Ezen kihagyás ellenére Cabaye, a Newcastle francia középpályása szerint az Old Traffordon tapasztalható egység elõnyt jelenthet számukra a bajnoki címért folyó versenyben.

 

"Szerintem a két manchesteri klub között dõl majd el a bajnoki aranyérem sorsa" - kezde a Daily Mirrornak.

 

"A United sokkal inkább csapat, mert már régebb óta játszanak együtt. A játékosok nagyon jól összeszoktak már."

 

"A City kevésbé tûnik csapatnak, inkább egy egyéniségekbõl álló csoport. De õ még nincsenek is annyi ideje együtt. Ha összeszoknak, akkor a City is nagyon jó csapat lesz."

 

"Tudják a Unitednél, hogy mit kell tenniük, és ehhez van egy kiváló menedzserük is."

 

 

Cabaye klubja, a Szarkák szerdán este látják vendégül a címvédõt a St. James' Parkban, ahol a múlt hét után egy újabb csalódástkeltõ eredményt okoznának a Unitednek.

 

A sérülések következtében Sir Alex Fergusonnak egy felforgatott csapatot kellett pályára küldenie a Rovers ellen, míg Rooneyt pályán kívüli fegyelmezetlensége miatt hagyta ki a csapatból.

 

Cabaye arra figyelmeztette csapattársait, hogy legyenek nagyon óvatosak a United ellen, hiszen még mélyen bennük él a Blackburn elleni fiaskó, és mindenki tudja, hogy Rooney visszatérésével milyen veszélyessé válik majd a vendégek támadójátéka.

 

"Mielõtt Angliába jöttem volna, mindig azt mondtam, hogy a karácsonyi idõszak a legfontosabb része a szezonnak. Sajnos a United számára azonban rengeteg sérülés jött közbe" - tette hozzá.

 

"A hétvégén, amikor kikaptak a Blackburntõl, a menedzserüknek egy nagyon felforgatott csapattal kellett kiállnia emiatt."

 

"De mi tudjuk, hogy õk csak nagyon ritkán veszítenek egymás után kétszer, és készen állunk arra, hogy megállítsuk õket. Különösen Rooneyt. Õ egy hatalmas termetû, rendkívüli képességekkel megáldott játékos. De nem csak õ van a csapatban - rengeteg olyan játékosuk van, akire mindenképpen oda kell majd figyelnünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!