Kölcsönlesen: Vörös Ördögök a KC-ben

A United szempontjából számos érdekességet tartogatott a Hull City 1-0-s Peterborough elleni gyõzelme, amellyel a Tigrisek folytatták a feljutásért folyó harcukat.


Ryan Tunnicliffe végigjátszotta mind a 90 percet a Divatosoknál, míg Scott Wootton csereként beállva 17 percnyi játéklehetõséget kapott. A másik oldalon Robbie Brady a 63. percben szállt be a kispadról a gyõztes Hull Citybe, míg Joshua King a lelátóról figyelte leendõ kenyéradója sikerét kölcsönszerzõdése véglegesítését követõen.

 

A Premier Leagueben Federico Machedát azonnal bedobta a QPR-ban az új menedzser Mark Hughes, azonban a Newcastle ellen õ sem tudta megakadályozni, hogy 1-0-s gyõzelmet szenvedjenek, ráadásul rövid pályán töltött ideje alatt még egy sárga lapot is összegyüjtött.
 

 

Danny Drinkwater kimagasló formában teljesített a Barnsleyben, akikkel 2-1-es gyõzelmet arattal a Leicester City felett, és Andy Gray mindkét gólját õ készítette elõ parádés beadásaival. A középpályás kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Keith Hill vezette Kuvaszok megszerezzék mind a három pontot, miután a szezon végéig meghosszabbította kölcsönszerzõdését.

 

 

John Cofie elsõ mérkõzésén léphetett pályára újdonsült csapatában, a Royal Antwerpenben, ahol remekelt a CS Vise elleni 3-1-es gyõzelem során. Az ifjú titán remekül megértette magát csatártársával, Kevin Orisszal, nagy szerepet vállalva mesterhármasa megszerzésében egy gólpasszal, illetve maga is majdnem feliratkozott a gólszerzõk közé.

 

Ritchie De Laet nem volt részese a Norwich City fantasztikus West Bromwich Albion elleni 2-1-es gyõzelmének, miután a belga védõ továbbra is hátsérüléssel küzd.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!