Youngot 'lecsalózták'

Ashley Youngot legutóbbi, tizenhatoson belül teátrális esését követõen a Newcastleös Ryan Taylor 'csalónak' és 'szégyennek' nevezte, míg Arsene Wenger eltiltást sürgetett a szélsõ, és minden mûesõ számára.


Az angol válogatott Young teljesítményét az elmúlt hetekben beárnyékolta, hogy két vitatható tizenegyes megítélésének is tevékeny részese volt.

 

Elõször két héttel ezelõtt a Queens Park Rangers elleni hazai bajnokin lesrõl indulva dobta fel magát Shaun Derry kisebb mezrángatását követõen, amelyért a londoniak csapatkapitányát kiállították, a játékvezetõ pedig a tizenegyes pontra mutatott, míg tegnap a szintén az Old Traffordon vívott Aston Villa elleni meccsen homorított sokak szerint hasonlót, amely úgyszintén büntetõt ért.

 

A visszajátszások megmutatták, hogy a birminghamiek védõje, Ciaran Clark és közte volt egy kisebb mértékû kontaktus, ám Young mozgásából látszott, hogy mindenképpen el akart esni, amelyet követõen a megítélt tizenegyessel már a hetedik percben vezettek tegnap a Vörös Ördögök.

 

Young cselekedeit széles körben elítélték a sajtóban, és még Sir Alex Ferguson is elismerte, hogy a szélsõ 'túl könnyen esik el', de a legszókimondóbb a szimulációjával kapcsolatban a Newcastle védõje, Ryan Taylor volt.

 

 

"Ashley Young egy hihetetlen szégyen" - írta Taylor saját Twitter-mikroblogján.

 

"Õ a legnagyobb csaló a bajnokságban. A bohóckodása egy vicc."

 

Taylor késõbb törölte fentebbi kiírásait, ám ezt követõen is leírta véleményét.

 

"Felbõszít, hogy látom, amint más profi játékosok feldobják magukat. Nincs rá szüksége. Õ egy válogatott játékos."

 

"Vicces, hogy a Man Utd szurkolókon kívül mindenki úgy gondolja, hogy dobta magát. #Nemvagyokmeglepõdve"

 

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger hiszi, hogy az eltiltás azok számára, akik csalnak, elég nagy büntetés lenne ahhoz, hogy kiszorítsák a színészkedést a játékból, és a francia menedzser az FA-hez fordul, hogy a rossz beidegzõdéseket kivezesse a futball világából.

 

"Azt kell hogy mondjam, az angol játékosok gyorsan tanulnak" - tette hozzá az ügyhöz.

 

"Ha egy egyértelmû mûesést három mérkõzéses eltiltással büntetnének, akkor a játékosok többet nem próbálkoznának vele. Támogatnám."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!