Neville: A United harcolni fog

A korábbi Manchester United csapatkapitány, Gary Neville szerint a Vörös Ördögök tovább fognak harcolni a bajnoki címért annak ellenére is, hogy hétfõ este át kellett adniuk az elsõ helyet a Manchester Citynek.


 A Kékek 1-0-ra gyõztek az Etihadban és jobb gólarányuknak köszönhetõen az élre álltak két fordulóval a bajnokság vége elõtt. Amennyiben legyõzik a Newcastle-t és a QPR-t, úgy 1968 után elõször lesznek bajnokok.

"Sir Alex Ferguson helyesen mondta, hogy a bajnoki cím távolabb került" - mondta Neville a Sky Sportson. "De menni kell elõre. Ez minden, amit a futballban tenni lehet."

Bár most a City kezében van saját sorsa, jövõ vasárnap egy kemény teszt elé néznek, amikor a Newcastle otthonába látogatnak, amely a liga egyik legjobbja. Éppen ezért Gary szerint semmi nem biztos még.

 


"Minden nyomás immár a City-n van" - folytatta. "Õk játszanak elõször a Newcastle ellen, szóval a United tudni fogja, mit kell tennie a Swansea ellen az Old Traffordon."

Gary szerint Sir Alex a nyáron erõsíteni fog csapatán: "Biztos vagyok benne, hogy erõsíteni fogja a csapatát. Szerintem õ is így van ezzel. Õ egy õszinte ember, aki fel fogja ismerni, mely területeken kell javítania csapatán."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!