Gill támogatja a klub kölcsönadási politikáját

A Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill a következõ szezonban is támogatni fogja a klub fiatal játékosai esetében a kölcsönadás intézményét.


A Vörös Ördögök az elõzõ szezon elején Tom Cleverley és Danny Welbeck személyében két, sikeres kölcsönidõszakot követõen visszatérõ játékost üdvözölhettek a csapat keretében, de a nemrég végetért idényben is számos manchesteri fiatal töltött el hosszabb-rövidebb idõszakot több játéklehetõség reményében más csapatoknál, mint például Robbie Brady, aki az egész szezont a Hull Citynél játszotta végig.

 

Sir Alex Ferguson már a szezon befejezte elõtt hangot adott azon elképzelésének, hogy az idén is sikert-sikerre halomozó tartalék csapatból is számtalan ifjú reménység fogja máshol kamatoztatni képességeit a 2012/2013-as bajnoki szezonban, miután ez nagy hasznára lehet fejlõdésüknek.

 

 

"Ez mindig egy megoldást jelenthet számunkra" - kezdte David Gill a Manutd.com azon kérdésére, hogy jövõre is lesznek-e kölcsönadások a csapatnál.

 

"Már évek óta használjuk ki az adott lehetõségeket."

 

"Alex és az edzõi stáb nagyon szorosan együtt dolgoznak azért, hogy megpróbálják a legmegfelelõbb csapatokat megtalálni a játékosok fejlõdése szempontjából. Láthattuk Tom Cleverley és Danny Welbeck esetében is, hogy milyen jól teljesítettek, és milyen tapasztalatokkal felvértezve térhettek vissza más csapatokból."

 

"Meglátjuk még, hogy mi történik az elõttünk lévõ idõszakban, de ez a lehetõség jó a játékosoknak, és jó nekünk is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!