Law támogatja Fletcher felépülését

Denis Law, látva honfitársának, a skót Darren Fletchernek az erõfeszítéseit, hogy visszakerüljön a United elsõ csapatába, a legjobbakat kívánja neki.


Az Old Trafford legendájanak hiányzott a középpályás aki komoly motorja volt mind a klubcsapatának és a válogatottjának is, amíg krónikus bélbetegsége komoly kihagyásra kényszerítette annak érdekében, hogy kezeltesse magát.

 
Fletcher legutolsó felnõtt szereplése 2012-ben a Boxing Day-en volt (december 26.) a Newcastle United ellen, de mostanra már sikerült részt vennie egy pár U21-es mérkõzésen Warren Joyce keretében, túlkoros játékosként.
 
"Iszonyatos, amin keresztül ment, nem igaz?" - kezdte Law.
 
"Éppen a Manchester United és Skócia egyik kulcsjátékosa lett volna. Borzalmas olyan helyzetbe kerülni amikor nem tudsz játszani és még rosszul is érzed magad."
 
"Lassan visszatér, ami jó hír, mert nemsokára már egy éve, hogy nem játszott a nagyok között. Mindannyian a legjobbakat kívánjuk Darrennek, hogy visszatudjon térni."
 
A huszonkilenc éves Fletcher segít az U21-es fiatalok fejlõdésében, hiszen jó példát mutat nekik, Law pedig örömmel látja, hogy a klub folytatja a hagyományait és lehetõséget biztosít a saját nevelésû játékosoknak.
 
 
"Sir Alex Ferguson mindig látni akarta a fiatalokat a csapatban és számos alkalommal be is építette õket" - magyarázta a skót a ManUtd.com-nak.
 
"Erre szükségünk van, és erre David Moyes is ráérzett."
 
"Az alap mindig is Matt Busby és a Busby Babes voltak, de ha még néha venned is kell valakit, akkor is muszáj, hogy legyenek fiatal játékosok a keretben."
 
"Gyakran mondják, hogy fiatalokkal nem nyersz semmit, de õk lesznek a csapatod alapja a következõ években és közben tudnak tanulni az idõsebb profiktól is. Muszáj ezt meglépni, hogyha egy olyan csapatot akarsz amit fenn akarsz tartani. Be kell õket dobni a mélyvízbe, hogy tapasztalatot tudjanak nyerni. Ha elég jók, akkor megfognak ragadni a csapatban, onnantól kezdve pedig lehet építkezni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!