Ügynöke szerint Rafael hosszabbított

A brazil játékos ügynöke azt állítja, Rafael 2016-ig meghosszabbította szerzõdését a Manchester Uniteddel.


A 21 éves védõ 2008-ban a Fluminense csapatától csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, ahol idén 12 alkalommal lépett pályára és aki Dani Alves sérülése miatt májusban a selecao felnõtt csapatában is szerepelhetett.

Rafael ügynöke, Cassiano Pereira elmondta, a játékos - aki az argentinok és a dánok ellen is a válogatott tagja volt - örül, hogy továbbra is a klub alkalmazásában állhat és európai sorozatokban szerepelhet.

"Rafael nagyon örül, hogy a Manchester Unitednél maradhat, amely klub a világ egyik legnagyobbja és minden évben a legrangosabb európai soroztban szerepel" - mondta Pereira a Globoesporte-nak.

"Rafael elõtt kinyíltak az Európába vezetõ kapuk, ahol értékelik kvalitásait és ahol tiszteletet, presztízst szerzett magának. Ezzel a megújítással mindenki boldog."

 


Ellentétben a jobb bekkel, testvére Fabio egyelõre nem szerepel Sir Alex Ferguson rövid távú terveiben. Pereira róla elmondta, a skót menedzser lehetõvé teszi számára, hogy a következõ szezont kölcsönben a QPR-nál töltse.

Az ügynök szerint Fabio több klub megkeresését is elutasította azért, hogy a Premier League-ben szereplõ klubhoz csatlakozhasson, ahol tovább fejlõdhet az angol játékban.

"Fabio egy ígéretes játékos, akinek szüksége van a meccsekre. Sir Alex Ferguson is arra utalt, hogy kölcsönadja a tapasztalatszerzés miatt. Nagyon keresett játékos, hiszen még fiatal és úgy göndoljuk, a QPR-hoz történõ igazolás volt a legjobb döntés."

"Kaptunk ajánlatokat Németországból és Portugáliából is, de inkább Angliában akart maradni, hogy kapcsolatban maradjon ezzel a játékstílussal, ezáltal nem lesz majd problémája alkalmazkodni, amikor visszatér a Unitedhez."


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!