Giggs 40 évesen is játszhat

Bryan Robson szerint Ryan Giggs még a negyvenes éveiben is a Manchester United csapatának tagja lehet.


A walesi játékos november végén lesz 39 éves és sokak szerint utolsó unitedes szezonját kezdi majd meg, miután lehetõséget kapott, hogy a nyáron a brit olimpiai csapatban is szerepeljen.

Robson - aki 37 éves korában távozott a Unitedtõl - a közelmúltban a veterán középpályással utazott Shanghai-ba és szerinte Giggs még mindig fantasztikus formában van, ahogyan a visszatérõ Paul Scholes is. Mindkét klasszis legalább egy évig még a United kötelékébe tartozik, és Robson szerint kiváló produkcióra lesznek képesek a következõ idõszakban is.

"Mindketten fantasztikusan profik és nagyszerû volt látni Scholes visszatérését, valamint azt, milyen jól játszott a szezon második felében" - mondta Robson a Manutd.com-nak. "A fõnök tudja, hogyan használja õket, mikor kell pihenõt adni nekik, hogy frissek legyenek. A következõ évben is nagyszerû munkát végeznek majd a klub számára."

"Biztosan másképp kell csinálni a dolgokat edzésen. A fõnök talán több szünetet ad majd az átlagosnál. De mindez rajtad múlik, kicsivel jobban kell vigyáznod magadra és kicsit jobban fel kell készíteni magad."

"Mindketten elkötelezett profik, akik még többet akarnak nyerni, így a helyes úton mennek majd tovább. Leginkább Ryanben látom azt, hogy akár 40 éves korán túl is jól teljesíthet, a természetes erõnlétébõl adódóan."

 


Többször is volt vita a United középpályájával kapcsolatban, de 'Captain Marvel' szerint a jelenlegi keret képes megbirkózni az elvárásokkal.

"Még mindig úgy vélem, hogy elegendõ minõségi játékossal rendelkezünk a középpályán" - folytatta Robbo. "Bár az emberek sokat beszélnek errõl, ne feledjük micsoda fantasztikus szezonja volt Michael Carricknek. Sajnos Darren Fletcher betegsége nem volt szerencsés dolog és talán helyettesíteni is kellene valakivel. De mindenki drukkol érte, talán túljut a betegségén és vissza tud térni, mert az adná a legnagyobb lökést a csapatnak. Szóval reméljük megtörténik."

Ráadásul ott van még Tom Cleverley is, aki szintén az olimpiai csapat tagja lehetett, akinek a következõ szezon egy igazán jó éve lehet.

"Szerintem Tom Cleverley nagy szezonja lesz ez. Elõzõ évben sokat volt sérült, de idén lesz az az év, amikor bebizonyítja, igenis Manchester Unitedhez méltó játékos. Nagy év lesz ez Tom számára."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!