Vidic újra teljes edzésmunkát végez

Nemanja Vidic újra teljes értékû edzésmunkát végez a Manchester Unitednél, de nem biztos, hogy a csapatkapitány megfelelõ edzettségi állapotban lesz a Premier League szezonrajtjára.


A szerb védõ Carringtonban maradt, és egy újabb hatalmas lépést tett abba az irányba, hogy a tavalyi szezonban elszenvedett súlyos térdszalagszakadását követõen visszatérhessen a pályára. A szezon rajtajához közel sajnálatos módon Jonny Evans és Chris Smalling is mûtéti beavatkozáson esett át, így a Vörös Ördögök védelmének tengelyében kevés lehetõség áll rendelkezésre, azonban Sir Alex Ferguson ezt illetõen nem igazán aggódik.

 

Phil Jones például megfelelõ alternatíva lehet a középhátvéd posztján, miután a 2012-es Európa-bajnokságot követõ pihenõje után visszatér a csapathoz.

 

"Nem száz százalékig biztos, hogy Jonny Evans és Nemanja Vidic ott lehetnek a szezon kezdetén a csapatban" - kezdte a skót menedzser shanghaji sajtótájékoztatóján.

 

"Jonny majd ma kezdheti el a futóedzéseket. Vida és Phil Jones ma kezdték el a teljes értékû edzésmunkájukat, amely nagyon pozitív."

 

"Ha sikerül Rio-t egészségesen tartanom, akkor Vidic és Jones megfelelõ opciót biztosít számunkra a védelem közepén."

 

 

A középpályát illetõen a menedzser tisztában van azzal, hogy Darren Fletcher folyamatos hiánya problémákat rejthet magában, de elégedett, hogy az örökifjú irányító Paul Scholes személyében egy megbízható játékosra számíthat.

 

"Darren Fletcher jelen pillanatban olyan egészségügyi helyzetben van, amelyet nagyon szigorúan figyelem alatt kell tartani" - tette hozzá.

 

"Nem számítunk rá, hogy azonnal visszatérhet közénk, de remélhetõleg valamikor újra köztünk lehet."

 

"Paul Scholes egy évvel ezelõtt még a tartalékjaimat edzette. Most pedig már újra játszik és minden, a Unitedhez közel álló személy nagyon örül ennek. Õ egy igazán fantasztikus játékos."

 

"Hosszú távon nagyon nehéz lesz pótolnom Scholes-t. Egy ilyen nagy játékost helyettesíteni mindenkinek kemény feladat lenne. Mindig abban reménykedünk, hogy majd valaki a United akadémiájáról veheti át az örökét."

 

"Nick Powell személyében egy igazán fiatal fiút igazoltunk le. Remélhetõleg világklasszis középsõ középpályás válhat majd belõle, mert ehhez minden szükséges potenciál benne van."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!