Hodgson: Nem beszéltem Rooney-val

Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi-kapitánya csalódott Wayne Rooney sérülése miatt.


Hodgson elmondta, hogy bár igyekezett felvenni a közelgõ vb-selejtezõ elõtt a kapcsolatot a játékossal, de mind ez idáig nem tudott beszélni Rooney-val.

A Manchester United tizese, Rooney nem vesz részt a jövõ hónapban Moldova és Ukrajna elleni nemzetközi mérkõzésen a Fulham elleni találkozón elszenvedett combsérülése miatt.

Hodgson, akinek a mai napon kellett megneveznie az angol kiutazó keretet nem tudta elérni Rooney-t és elismerte, hogy az angol csapat meghatározó játékosának jelenléte hiányozni fog a nemzeti tizenegybõl.

"Hagytam neki üzenetet neki, de sajnos nem tudtunk beszélni" -mondta Hodgson.

"Remélem, hogy megkapta az üzenetem, keresni fogom még, mert nagyon szeretnék beszélni vele."

"Igazából amikor megtudtam, hogy kórházba került, már átfutott az agyamon, hogy nem számíthatok majd rá, de úgy tudom, ma be fog menni a klubhoz és remélem, hogy sikerül majd beszélnünk egymással."

"Remélem megkapta a a jókívánságaimat."

"Nagy nehézség a számunkra, hogy nem számíthatunk Rooney-ra a következõ mérkõzésen. Wayne hiánya nem csak a Unitednek hatalmas csapás, de a válogatottban is nagy szükségünk volna a jelenlétére. De bízom benne, hogy hamarosan felépül, mert jól tudom, hogy alig várta már a bajnokság kezdetét."

Hodgson kénytelen lesz helyettesíteni Wayne-t, ahogyan az Euro 2012 alkalmával is behívta Danny Welbecket és Andy Carroll-t, úgy biztosan most is talál megoldást a United sztárjának helyettesítésére.

 


"Az angol játékosok között sok remek csatár található, így képesek leszünk pótolni Rooney-t."

Hodgson viszont tervével kapcsolatban semmilyen részletet nem árult el.

"Majd meglátjuk. Kiválasztani a szereplõket egy nagyon izgalmas feladat és az egyik legszebb része a munkámnak. Ma délután megtudhatja mindenki, amikor bejelentjük."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!