Hodgson Rooneyra vár

Roy Hodgson alig várja, hogy Wayne Rooney újra erõsítse az angol nemzeti tizenegyet a világbajnoki selejtezõsorozatban.


Rooney eltiltása miatt idén kevés szerephez jutott a válogatottban, jelenleg pedig combsérülése gátolja abban, hogy pályára léphessen hazája színeiben. 

 
"Minél hamarabb visszatér, annál jobb. Hiányzik a tapasztalata és minõségi játéka az angol keretbõl" - mondta Hodgson.
 
Rooneynak sok negatív tapasztalattal kellett szembesülnie a idei szezon elején. Kritikát kapott eltiltása miatt, majd Sir Alex is elégedetlen volt teljesítményével a nyári pihenõ utáni visszatérésekor. Már a szezon elején 4 hetet ki kell hagynia sérülés miatt és a média sem kímélte, amikor azzal vádolták, hogy szándékában áll elhagyni a Unitedet. 
 
 
Mindezek ellenére Hodgson szerint égetõ szüksége van Angliának a tapasztalt csatár képességeire és számít rá október 12-én a Wembleyben a San Marino ellen, majd négy nappal késõbb Lengyelország elleni találkozón is. 
 
"Biztos vagyok abban, hogy ez a kis szünet a legjobbat hozza ki Wayne-bõl, mert tudom, hogy elkötelezett és minél hamarabb játszani szeretne hazája színeiben. Õ egy kiváló futballista és minõségi játékával erõsíti a válogatottat." 
 
"Az általános vélemény az európai verseny után az volt, hogy nem hozta a legjobb formáját. Nem akarok védõbeszédet mondani, de én még mindig hiszem, hogy Wayne Rooney az egyik legjobb angol futballista. Beszéltem vele, és tudom, hogy nagyon ideges Anglia szereplése miatt."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!