Vidic bízik a United szurkolóiban

A Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic biztos benne, hogy a szurkolóik nem hagyják cserben õket vasárnap az Anfielden.


A tegnapi esti, Galatasaray elleni 1-0-s sikert követõen a Manchester Unitednél most már mindenképpen a merseypartiak elleni puskaporos rangadóra készülnek.

 

A Vörös Ördögök vasárnap úgy látogatnak az Anfieldre a Liverpool vendégeként, amely az elsõ hazai meccse lesz Liverpool vörös felében azóta, hogy a múlt héten nyilvánosságra hozták az angol futball történetében szinte példátlan tragédiáról hozott lesújtó ügyészségi döntést.

 

Miután a két csapat összecsapásai mindig is a heves indulatok elszabadulásáról voltak híresek, ezért felsejlettek olyan félelmek, miszerint néhány Manchester United szurkoló majd Liverpool-ellenes rigmusokkal zavarja meg a megemlékezést, miután a múlt heti, Wigan elleni Old Traffordon rendezett bajnokin erre volt már példa.

 

A szerda esti Bajnokok Ligája mérkõzés incidens nélkül zajlott le, és a United szerb védõje abban reménykedik, hogy ez nem lesz másként vasárnap se.

 

 

"Nem hiszem, hogy túl nagy nyomást kellene helyeznünk a szurkolóinkra" - kezdte.

 

"Az emberek mindig megpróbálják felfújni az apró dolgokat, de ezzel kapcsolatban nincsenek aggodalmaink."

 

"Már számtalanszor megmutatták a múltban, és szerintem büszkék lehetünk rájuk ezúttal is."

 

"A nagy csapatok tisztelik egymást, és mi csak arra fogunk koncentrálni, hogy futballozzunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!