Evans: Várjuk már a hangulatot

Jonny Evans hiszi, hogy a Manchester United játékosai a lehetõ legtöbbet ki fogják hozni vasárnap az Anfielden tapasztalható felfokozott légkörbõl.


A Vörös Ördögök azzal a Liverpoollal találkoznak majd hétvégén a Premier League 5. fordulójának rangadóján, amely továbbra is elsõ bajnoki gyõzelme megszerzéséért küzd ebben a szezonban, emellett a két csapat összecsapása abból a szempontból is különlegesnek ígérkezik, hogy az érzelmek valószínûleg minden korábbinál jobban fel lesznek korbácsolva, azt követõen, hogy nem régen nyilvánosságra hozták a hillsboroughi katasztrófát vizsgáló független bizottság jelentését.

 

Azonban Evans kijelentette, hogy a Manchester United látogatása az Anfield Roadon minden körülmények között felkorbácsolt hangulatot hoz magával, régóta fennálló okokra visszavezethetõleg.

 

 

"Szerintem már a két klub története is ezt irányozza elõ" - kezdte a saját nevelésû védõ.

 

"A földrajzi távolság a két klub között... a Merseyside-Manchester rivalizálás és az egész történelem azt jelenti, hogy vasárnap sem lesz más a két csapat egymáshoz való viszonya."

 

"Nem igazán születtek jó eredmények a mi szempontunkból az elmúlt évek során az Anfielden, úgyhogy most csak rajtunk múlik, hogy ezt a mérleget egy kicsit rendbe tesszük-e. Ezek a mérkõzések mindig nagyon nagy figyelmet élveznek, de minden egyes Manchester United játékos kiemelten fontosnak tartja ezeket."

 

"Az ottani atmoszféra olyan dolog, amelyet soha, senki nem felejt el, mint ahogy a hazaiak szurkolóitól kapott szúrkálódásokat se. De ez mind része ezeknek a rangadóknak. Mi élvezzük ezt az oldalát is, és ez egy nagyon nagy összecsapás lesz."

 

"Végignyálazhatjuk a két csapat taktikáját, és hogy hány pontot gyûjtöttünk a szezon során, de szerintem az egészet ki lehet dobni az ablakon, amikor elérkezünk a Manchester United-Liverpool mérkõzésének napjához, a történelem és a rivalizálás miatt. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amely késõbb elégedettségre adhat okot számunkra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!