Gary Neville nem hiszi, hogy Rio behívót kap a válogatottba

Az angolok edzõje, Gary Neville nem számít arra, hogy az egykori Manchester Unitedes csapattársa, Rio Ferdinand részt vehet a 2014-es világbajnokságon.


Ferdinand még nincs ott a Roy Hodgson irányította angol nemzeti tizenegyben, miután John Terry a héten jelentette be visszavonulását a Három Oroszlánosoktól.
 
Azonban Neville, mint szakértõ beszélt a hétfõ esti találkozóról és a következõket nyilatkozta: "Nem értem, miért kell ekkora ügyet csinálni ebbõl a kérdésbõl."
 
"Ez nem egy Roy Hodgson-ügy, hiszen az elmúlt két évben Rio játszott már a válogatottban. Fabio Capello alatt 3 alkalommal lépett pályára az elmúlt 18 mérkõzésen."
 
"Leszögezhetjük, hogy Roy nem fog csak azért tapasztalt játékosokat, akik már 70 vagy 80-szoros válogatottak elvinni a világbajnokságra, hogy aztán ne tudja beállítani õket."
 
 
"Már játszottam vele egy csapatban, és ez megosztó lehetne. Bár nem biztos, hogy megosztóként tûnne fel, de ez nem fog megtörténni és ez a helyes döntés."
 
"Még nem zárult be az ajtó Rio elõtt, ha pedig választanunk kell, õ lesz az elsõ név, aki szóba jöhet a csapatnál. Hodgson már figyel a 2014-es világbajnokságra. Rio egy klasszis játékos, de ezen a világeseményen már 35 éves lesz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!