Vörös Ördögök a válogatottakban

Robin van Persie betalált a románok elleni, 4-1-re végzõdõ világbajnoki selejtezõ során.


A United csatára kezdõként lépett pályára a bukaresti Nemzeti Arénában, ahol remekül szerepelt és a 86. percben be is talált a kapuba egy nagyszerû ballábas lövést követõen.

 


Portóban Észak-Írország Jonny Evansszel 1-1-es döntetlent játszott a Nanival felálló portugálok ellen. Niall McGinn szerezte meg a vezetést az elsõ félidõben a vendégek számára, de a találkozó végéhez közeledve Cristiano Ronaldo remek megmozdulásait követõen Helder Postiga ki tudott egyenlíteni, megakadályozva a még nagyobb északír meglepetést.

Joshua King megszerezte elsõ felnõtt válogatottbeli gólját, segítve ezzel Norvégiát ahhoz, hogy idegenben 3-1 arányban legyõzze Ciprust. A United csodagyereke, Robbie Brady is egy emlékezetes estén van túl, miután tétmérkõzésen elõször szerepelt kezdõként Giovanni Trapattoni ír válogatottjában, mely 4-1-re nyert a Feröer-szigeteken.

Nem járt szerencsével Darren Fletcher, aki Skóciával 2-0-ás vereséget szenvedett a belgáktól. Jó hír, hogy a United középpályása sértetlenül végigjátszotta a 90 percet.

 


Shinji Kagawa Lengyelországban lépett pályára Japán válogatottjával, az ellenfél Brazilia volt, a találkozót végül 4-0-val a dél-amerikaiak nyerték meg. Kagawa a találkozó elején remekül hozta helyzetbe csapattársát, Kengo Nakamurát, mielõtt Paulinho megszerezte a vezetést a brazilok számára.

Patrice Evra örülhetett, miután Franciaország egy meccsvégi góllal elcsent egy pontot az Estadio Vicente Calderónból a spanyolok ellen. Sergio Ramos góljára Oliver Giroud tudott válaszolni a találkozó 93. percében.

Ben Amos csak a kispadon foglalt helyet az angol U21-es csapat Szerbia elleni mérkõzésén, melyet a vendég háromoroszlánosok nyertek 1-0-ra, ezzel biztosítva helyüket a jövõ évi korosztályos Európa-bajnokságra.

Végezetül Tom Cleverley, Michael Carrick, Wayne Rooney és Danny Welbeck mindannyian csalódottak lehettek, miután az óriási esõzés miatt törölték a lengyel-angol világbajnoki selejtezõt. A találkozót ma, magyar idõ szerint 17:00-kor pótolják! 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!