De Gea: Fékezzük meg a Kalapácsosokat

David de Gea szeretné, ha a Manchester United megtudná állítani azokat a légi rohamokat, amelyek majdnem ahhoz segítették a West Ham Unitedet, hogy kiüssék õket az FA-kupából.


A felek szerdán este mérkõznek meg újra, ezúttal az Old Traffordon az FA-kupa 3. fordulójának újrajátszása keretében, miután Robin van Persie hosszabbításban szerzett fantasztikus góljának köszönhetõen 2-2-es döntetlenre mentették az elsõ mérkõzést a Vörös Ördögök.

 

Pedig a Kalapácsosok Tom Cleverley vezetõgólját követõen hátrányból felállva fordítottak James Collins fejesgóljainak köszönhetõen, és amúgy csapatként is nagyon fizikális teljesítményt nyújtottak.

 

"Az elsõ mérkõzésen két gólt kaptunk fejesbõl, és ez egy olyan mérkõzés volt, amelyen a bajnokságban egy párszor át kell esnie az embernek" - kezdte a londoni mérkõzésen a kapuban álló De Gea a MUTV-nek.

 

"De a védelemben olyan játékosaink vannak, akik tökéletesen megtudnak birkózni a nagy és erõteljes csatárokkal, és ezzel együtt az általuk jelentett légi veszéllyel. Megfelelõen fel vagyunk vértezve ahhoz, hogy ez ne okozzon problémát."

 

"Ez olyan dolog, amelyen dolgoztunk mostanság, és megpróbáltunk a hasonló esetekre megoldást találni az edzéseken."

 

 

A spanyol portás elismerte, hogy az elsõ mérkõzésen nagy kihívást jelentett számára a gyakran a büntetõterületen belül ólálkodó hazai csapatkapitány, Kevin Nolan.

 

"Az még inkább nehezíti a helyzetet, amikor egy olyan magas játékos is próbál zavart okozni elõtte, mint amilyen Nolan" - tette hozzá.

 

"De ha egy ilyen nagy játékos van folyamatosan elõtted, az szinte még nagyon önbizalmat ad számodra ahhoz, hogy még erõteljesebben gyere ki a labdákra, és úgy összességében is mindenbe sokkal nagyobb erõt tegyél, ami a labdával kapcsolatos."

 

De Gea kijelentette, az emberneknek nem szabad abban kételkedniük, hogy a kupa fontos a Manchester United számára.

 

"Bármilyen mérkõzésen is játszol, az mindig fontosnak bizonyul, ha ennél a klubnál játszol. Ez egy olyan trófea, amit tényleg nagyon komolyan meg akarunk nyerni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!