Korai csapathírek hírek a West Ham meccs előtt

A Manchester United előre tekint a csalódást keltő Young Boys elleni vereség után és folytatná jó szériáját vasárnap a West Ham elleni Premier League mérkőzésen.


A Vörös Ördögök a legutóbbi fordulót követően a tabella élére álltak, miután négy meccsen tíz pontot gyűjtöttek, azonban az észak-londoni ellenfelük is veretlen még a bajnokságban, jelenleg a 8. helyen állnak miután  korábban még vezették a tabellát. 

 

Ole Gunnar Solskjaer felméri csapata állapotát a svájci kirándulást követően. Aaron Wan-Bissaka elérhető lesz a Kalapácsosok ellen, mivel az európai porondon kapott lapok és eltiltások a hazai bajnokságokban nem érvényesek, legközelebb a szeptember 29-i Villarreal elleni meccset fogja kihagyni a szélső védő.

 

Mason Greenwood is elérhető, bár Ole nem cserélte be Bernben a Young Boys elleni meccsen, viszont jó formában kezdte a szezont és a Newcastle elleni bajnokit leszámítva az összes PL meccsen eredményes volt. Edinson Cavani szereplése kétséges lehet miután nem tudott a csapattal utazni Svájcba, Ole elmondása szerint egy hétig biztos nem lesz elérhető, mint ahogy Scott McTominay-ra sem számíthat még a mester. 

 

Cristiano Ronaldo remélhetőleg ismét hozza elképesztő formáját második Premier League meccsén is visszatérése óta, miután eddig két mérkőzés alatt három gólt lőtt, mellette pedig a másik új igazolás, Raphael Varane visszatérése is esélyes a kezdőbe, miután a kispadról beállva próbálta segíteni csapatát a második játékrészben a Wankdorf Stadionban egy öt védős rendszerre átállva. 

 

Dean Henderson és Phil Jones már játszott az U23-as csapattal az Arsenal ellen pénteken, gyűjteniük is kell a játékperceket, hogy formába lendüljenek. Marcus Rashford, Amad és Alex Telles még sajnos nem állnak Ole rendelkezésére.

 

 

Az egyik ember, aki biztosan ég a vágytól, hogy bizonyítson a West Ham elleni mérkőzésen, az Jesse Lingard, aki az előző idény második felét a Kalapácsosoknál töltötte, de különösen azért, mert szeretné gyorsan maga mögött hagyni a kedd este történteket. Érdekes lesz látni, hogy majd milyen fogadtatásban részesül a londoni stadion híveitől, akik nagyon értékelték a 2020/21-es szezonban a bordó-kék mezben tett erőfeszítéseit.

 

Legfőbb veszteség a West Ham számára Michail Antonio kiállítása a Southampton ellen 0-0-ra végződő bajnokin, ahol két sárgalapot követően mehetett idő előtt zuhanyozni. 

 

David Moyes így valószínűleg ismét nem tudja ugyanazt a csapatát kiküldeni a pályára, mint legutóbb, azonban Kurt Zouma, Alex Kral és Nikola Vlasic elérhetőek, a középső védő, Winston Reid azonban kidőlt. 

 

Az észak-londoniak az Európa-ligában szerepelnek csütörtökön a Dinamo Zagreb vendégeként Horvátországban, tehát valószínűleg lesz még frissebb információ a United elleni mérkőzésük előtt. 

 

A két csapat ráadásul jövő héten is randevúzik egyet, hiszen hét közben Ligakupa mérkőzésre kerül sor az Old Traffordon.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!