SZAVAZÁS: Hónap Ördöge - 2013. június

2013-ban is útjára indítottuk a Hónap Ördöge pályázatunkat, ahol ismételten Ti dönthetitek el, hogy az adott hónapban kié legyen a megtisztelõ cím!


A pályázat célja változatlan, tehát minden hónapban szeretnénk bemutatni egy-egy olvasónkat egy rövid interjú keretein belül, amelynek hatására reményeink szerint még jobban megismerhetitek egymást.

 

 
A szabályok: A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége 2013-ban is úgy véli, hogy a Ti véleményetek is számít, ezért lehetõséget adunk, hogy segítsétek a munkánkat. 
 
1. A ManUtdFanatics.hu szerkesztõi kiválasztanak 3, azaz három regisztrált látogatót, akik az adott hónapban aktívan jelen voltak az oldalon (pl.: hírek alatt és a Fórumon való hozzászólásaikkal, blog írás, stb.).
2. A kiválasztásra került felhasználók közül az oldal regisztrált látogatói dönthetik el, hogy kit illessen a cím (mindezt a Fõoldalon tehetik meg azzal, hogy a kiírt szavazásnál leadják a voksaikat).
3. A szavazás lejárta után a nyertessel egy interjút készítünk, amely a szokásokhoz híven, egy hónapon keresztül elérhetõ lesz a Fõoldalon.
 
Továbbá ismételten bevezetésre kerül a Az Év Ördöge díj is: 
 
4. Az olvasók dönthetnek arról, hogy az elmúlt év 'A Hónap Ördöge' nyertesei közül kié legyen az elismerés. Mindezt természetesen a Fõoldalon szavazás formájában tehetik majd meg a látogatók.
 
A kiválasztott három regisztált tagunk, akik elfogadták a ManUtdFanatics.hu felkérését a 2013. júniusi Hónap Ördögéhez:
 
 
  • pézé
  • reddevil7
  • Azerohn99
     
 
A jelöltekre a Fõoldalon adhatjátok le a voksaitokat! 
 

 

A szavazás kezdete: 2013. július 01., 08:00 h
A szavazás vége: 2013. július 07., 20:00 h


A gyõztes jutalma egy ManUtdFanatics.hu - Hónap Ördöge oklevél!

Figyelem: Az aktuális nyertes személyiségi jogainak megsértésének elkerülése érdekében NEM KÖTELEZÕ az interjú során nyílvánosságra hozni a személyes adatait(jelen esetben a nevét)


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!