SZAVAZÁS: Hónap Ördöge - 2013. december

Az ünnepek alatt a decemberben útjára indított Hónap Ördöge szavazás rendhagyó lesz, ahol ismételten Ti dönthetitek el, hogy ebben a hónapban kié legyen a megtisztelõ cím!


A pályázat célja változatlan, tehát minden hónapban szeretnénk bemutatni egy-egy olvasónkat egy rövid interjú keretein belül, amelynek hatására reményeink szerint még jobban megismerhetitek egymást. A szerkesztõség úgy döntött, hogy az e havi gyõztes az 2013-as naptári évben már jelölt, viszont az aktuális Hónap Ördögétõl kis különbséggel alulmaradt tagoknak adunk még egy esélyt a cím megszerzésére. 

 

 
A szabályok: A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége úgy véli, hogy a Ti véleményetek is FONTOS, ezért lehetõséget adunk, hogy segítsétek a munkánkat. 
 
1. A ManUtdFanatics.hu szerkesztõi kiválasztanak 3, azaz három regisztrált látogatót.
2. A kiválasztásra került felhasználók közül az oldal regisztrált látogatói dönthetik el, hogy kit illessen a cím (mindezt a Fõoldalon tehetik meg azzal, hogy a kiírt szavazásnál leadják a voksaikat).
3. A szavazás lejárta után a nyertessel egy interjút készítünk, amely a szokásokhoz híven, egy hónapon keresztül elérhetõ lesz a Fõoldalon.
 
Továbbá bevezetésre kerül a Az Év Ördöge díj is: 
 
4. Az olvasók dönthetnek arról, hogy az elmúlt év 'A Hónap Ördöge' nyertesei közül kié legyen az elismerés. Mindezt természetesen a Fõoldalon szavazás formájában tehetik majd meg a látogatók.
 
A kiválasztott három regisztált tagunk, akik elfogadták a ManUtdFanatics.hu felkérését a decemberi, rendhagyó Hónap Ördögéhez:
 
 
  • mobilbalazs
  • reddevil7
  • Tib
     
 
A jelöltekre a Fõoldalon adhatjátok le a voksaitokat 
 

 

A szavazás kezdete: 2013. december 29.
A szavazás vége: 2013. december 30. 


A gyõztes jutalma egy ManUtdFanatics.hu - Hónap Ördöge oklevél!

Figyelem: Az aktuális nyertes személyiségi jogainak megsértésének elkerülése érdekében NEM KÖTELEZÕ az interjú során nyílvánosságra hozni a személyes adatait(jelen esetben a nevét)

Bízunk benne, hogy a megújult rovatunk elnyeri a tetszéseteket!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!