A ManUtdFanatics.hu hivatalos szurkolói klub lett

Fennállásunk majd tíz évének egyik mérföldkövéhez érkeztünk el. Az oldal szerkesztõsége és munkatársai örömmel jelentik be, hogy a Manchester United által hivatalosan bejegyzett szurkolói klub lettünk, megalakult a Manchester United Fanatics Club Hungary!


A szurkolói klub alapításának gondolata már a tavalyelõtti évben foglalkoztatta szerkesztõségünket és szurkolói közösségünket, mely után elkezdõdött a hivatalos procedúra. Hosszas munka és rengeteg erõfeszítés árán, igencsak nagynak mondható ellenszélben, de a Manchester United Fanatics Club Hungary szurkolói klubként bejegyzésre került Magyarországon, majd a Manchester United által hivatalosan elfogadott szurkolói klub lettünk.

 

A szurkolói klub számos lehetõségeket rejt a Fanatikusaink számára, hogy szeretett csapatunkhoz még közelebb kerülhessenek. A klub hazai rendezvényein túl minden vállalkozó kedvû és utazni vágyó szurkolót hozzá segít ahhoz, hogy élõben szurkolhasson az Old Traffordon!

 


 

Mit jelent pontosan a hivatalos szurkolói klub?


 

A Manchester United által hivatalosan bejegyzett szurkolói klub elsõdleges célja, hogy összefogja az MU hazai szurkolóit, közös programokat kínáljon, illetve a szurkolók szervezett keretek között utazhassanak ki Manchesterbe, hogy élõben nézhessék meg csapatunkat.
 

 

 

Miért kellett szurkolói klubot alakítani?

 

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták a számunkra, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik arra a hazai szurkolók körében, hogy közös programokon, meccsnézéseken vegyenek részt. Az oldalunk életében való aktív részvétel, a fórumok, a szurkolókkal való napi szintû kapcsolattartás mellett nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több Fanatikussal ismerkedhetünk meg, nagyon sok szurkolóval pedig már közösen látogathattunk ki az Old Traffordra. Az életre szóló élmények mellett bátran mondhatjuk, hogy barátságok alakultak ki köztünk, a csapatunk feltétel nélküli szeretete miatt olyan közös nyelvet beszélünk, melynek köszönhetõen gyakran érezhettük úgy, mintha már ezer éve ismernénk egymást. A szurkolói klub a Manchester United által hivatalosan bejegyzett, így lehetõség van arra, hogy minden hazai mérkõzésre szervezhessünk közös utakat, beleértve a legnagyobb rangadókat. Célunk, hogy minden Fanatikus számára elérhetõ váljon az Álmok Színháza!


 

Mit kell tennem, hogy a klub tagja lehessek?


A klubhoz való csatlakozás feltételeirõl és az utazásokon való részvételi lehetõségrõl hamarosan részletesebben tájékoztatunk Titeket. A csatlakozásnak két feltétele van: Az egyik a Manchester United Fanatics Club Hungary-hez való belépés tagként, mely az elsõ évben, a következõ szezonra vonatkozóan a klub elnöksége által elfogadott 5.000 Ft/év helyett csak 2.500 Ft/év. A szurkolói klubhoz belépõk a taggá válással élvezhetik a szurkolói klub nyújtotta elõnyöket, értesülnek a közös rendezvényekrõl, meccsnézésekrõl, utazási lehetõségekrõl. Ezen túl, amennyiben szeretnél a következõ szezonban velünk utazni, szükséges a hivatalos membership kiváltása, melyre a manutd.com weboldalon nyílik lehetõség. A membershiprõl szóló visszaigazolást küldd át részünkre e-mailben az info@manutdfanatics.hu címre, mellyel szurkolói klub olyan tagja leszel, aki jogosult részt venni a közös utazásokon. Amennyiben kérdéseid merülnek fel a membership kiváltással kapcsolatban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot szerkesztõségünkkel, akik örömmel segítenek. A membership szurkolói klubunk részére történõ elküldésével nyílik lehetõség az utazásokon való részvételre, melyrõl és a következõ szezonra vonatkozó feltételekrõl hamarosan tájékoztatunk Titeket! A csatlakozás pontos folyamatáról a következõ napokban adunk további információkat.


 

Ne késlekedj! Légy Te is hivatalos szurkolói klubunk tagja és gyere velünk a legnagyobb meccsekre!

 

Lakner Péter - klubelnök


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!