EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - augusztus

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. július hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. júliusában a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • Tib
  • ecpeti
  • Manchaster United forever

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. augusztusában: Manchaster United forever!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
Tib 42 32,8
ecpeti 33 25,8
Manchaster United forever 53 41,4
összesen 128 100,0

 

 

 

Kérlek, pár mondatban mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok, Marinyák Dávidnak hívnak, 18 éves halásztelki lakos vagyok, 5 éve Manchester United fan. Jelenleg Csepelen, a Fodor József Szakképzõ Iskola számítástechnika szakán vagyok végzõs érettségi elõtt álló tanuló. Kedvenc hobbim természetesen a Manchester United meccsnézés, de persze szabadidõmben szeretek focizni,úszni és aludni. 

 

Hogyan lettél Vörös Ördög?

Ez egy elég érdekes sztori, ami egészen pontosan 2008-ban kezdõdött, amikor is elindult egy amolyan futball láz az osztályomban, ahol mindenki elkezdett beszélni a bajnokságokról és persze a FIFA-ról is. Ezek után természetesen én is vettem egyet, egész pontosan a FIFA 08-at, amiben karrier mód indításakor elsõ csapatnál a Manchester United jött fel és mivel nem voltam járatos a fociban, így elindultam és hát mivel játékban elég sokat nyertem, így elhatároztam, hogy TV-ben is nyomon követem õket, ahol pár meccs alatt mély nyomot hagytak bennem és onnantól kezdve Manchester United fan vagyok.


Mit gondolsz, David Moyes meg fogja állni a helyét a Manchester United kispadján?

Szerintem igen, sikerülni fog neki, hisz  nem véletlen volt 11 évig az Everton padján, akik hála neki, elég szép helyen végeztek a bajnokságban évrõl-évre. Bár tény, hogy vannak még hibái, hisz nagy a nyomás van rajta egy akkora legenda, mint Sir Alex Ferguson után, de szerintem szépen fogja venni az akadályokat és ha ebben az évben nem is, de jövõre mindenképp kupa és bajnok esélyesek leszünk, bár elnézve a többi nagy csapat eddigi formáját már most is azok vagyunk, de természetesen komoly eredményeket 2-3 év múlva várok a csapattól.

Ebben az évben a legfontosabb, hogy beépítsünk pár fiatalt (Zaha, Januzaj, Lingard) és hogy lehetõleg a dobogón végezzünk egy Ligakupa, FA-kupa vagy akár a bajnoki cím csak hab a tortán lenne.


Ki a kedvenced jelenlegi keretbõl, és miért?

Az egész keretet szeretem, hisz mindenkiben van valami jó, ha másnem egy kiadós röhögés, de ha nagyon muszáj, lenne valakit kiemelni, akkor Carrick lenne az, aki tényleg minden évben szinte elismerés nélkül hozza a jó formát és mint láthattuk tavaly még Xavinál is jobban passzolt, mégis szinte senki nem ismeri el úgy igazán, pedig nagyon megérdemelné.


Mit szólsz Marouane Fellaini érkezéséhez?

Én bevallom nagyon örülök az érkezésének, hisz kellett egy ilyen ütközõember, aki besegít Carrick-nek, aki így többet tud foglalkozni a támadásépítéssel és labdaszerzéssel, plusz végre kapuskirúgásnál van aki leveszi a labdát és nem veszítjük el mindig fél perc alatt. Emellett persze nem lehet elmenni amellett sem, hogy jó fejjátékban, passzjátékban és már volt egy elég szép kapáslövése is amibõl remélem látunk majd még többet is. Eddig szépen teszi is a dolgát, bár a City elleni meccsen elég keveset törõdött a védekezéssel, ami nem volt túl szép.

 

Ha te lennél a menedzser, kit/kiket igazoltál volna le a klubhoz?

Hát, erre elég nehéz válaszolni, hisz nem látunk bele a csapat belsõjébe, így nem tudjuk mi folyik a háttérbe és ki miért van látókörben vagy miért nincs. Azonban ha tehettem volna, akkor Fella mellé a Fabregas-Herrera párosból hoztam volna valakit, aki egy kicsit színt vitt volna a játékunkba, mert néha nagyon statikusan és ötlettelenül játszunk, amin jó lenne változtatni, de egyébként mást nem mert a többi posztra véleményem szerint megvan az utánpótlás; Januzaj, Lingard, Henríquez, Wilson, Powell és még sok más fiatal játékosunk,  akik megállhatják a helyüket, ha esélyt adunk nekik és nem kótya-vetyéljük el õket.


Mit vársz a következõ idénytõl?

Tisztességes helytállást, ez nem is kérdés, hisz mást nem igazán lehet várni egy edzõváltás után, esetleg csurran-cseppen 1 Ligakupa vagy FA-kupa, de másra nem nagyon látok esélyt, talán még a bajnokság, ami jelenleg nem hozza a várt Chelsea és City fölényt, így bõven esélyesek vagyunk ott is a BL-ben meg a csoportból való továbbjutást és utána sorsolástól függõ teljesítményt várok.


Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!

Hát ez elég nehéz lesz de azért megpróbálok összeállítani egy igen ütõs kezdõt:

Van Der Sar - G.Neville, J.Stam, N.Vidic, D.Irwin - D.Beckham, G.Best, E.Cantona, C.Ronaldo - R.Van Nistelrooy, W.Rooney

 

Cserepad:

P.Schmeichel, R.Ferdinand, D.Law, R.Keane, P.Scholes, R.Giggs, D.Yorke, O.G.Solksjaer, P.Ince


Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Nagyon megtisztelõ, hisz pont augusztusban van a születésnapom így külön öröm hogy pont ebben a hónapban lettem gyõztes és persze csodás érzés, hogy egy ilyen nagyszerû közösség engem választott a Hónap Ördögévé, ez hatalmas megtiszteltetés számomra, hisz tényleg mióta focimeccseket nézek azóta a United a mindenem, így rendkívül megtisztelõ ez a cím.


Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Szerintem egy szuper oldal, ahol hála a szerkesztõknek és mindenkinek, akik szabadidejüket azzal töltik, hogy nekünk fordítsák a híreket egy naprakész és nagyon alapos szurkolói oldal tagjai lehetünk, ahol minden információt meg lehet kapni kedvenc klubunkról és nem kell azzal bajlódnunk, hogy a fél világhálót felkutassuk, mert tudjuk, ezen az oldalon mindent meg lehet találni gyorsan és könnyedén. Emellett szuper, hogy szinte bármit el lehet érni rajtuk keresztül legyen az Membership kártya igénylés, Közös meccsnézés, közös kiutazás Manchesterbe és sok egyéb extra, ami hála eme oldalnak, könnyen és gyorsan elérhetõ. Nagyon örülök, hogy részese lehetek és remélem még nagyon sokáig így is marad.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!