Ferguson: A United jó kezekben van

Sir Alex Ferguson továbbra is bízik utódjában, akit most rendesen ostromol a sajtó, és kizártnak tartja visszatérését.


Már a fogadóirodáknál is csökkent a nyereményszorzója, ha valaki arra fogadna, hogy a skót menedzser visszatérne a United élére, azonban Sir Alex ma reggel egy amerikai televíziónak elmondta, esze ágában nincs félbeszakítania jelenlegi életét.

"Nem érdekel, hogy ismét menedzseri feladatokat végezzek, a United jó kezekben van David Moyes-nál. Jó menedzser, nagyszerû lesz" - mondta Ferguson.

"Kidobott pénz lenne, ha arra tennél, hogy visszatérek, mint menedzser. Meghoztam egy döntést, az idõzítés tökéletes volt, nincs visszaút, tökéletes életem van."

"El akarok menni a Kentucky Derby-re, a US Masters-re, a Melbourne Cup-ra. Szõlõültetvényeket szeretnék meglátogatni Toscánában és Franciaországban."

 


A PBS riporterével, Charlie Rose-zal való beszélgetése során kiderült, Roman Abramovic felkérte Fergusont, hogy irányítsa a Chelsea-t.

"Amikor Abramovic átvette a klubot, egy ügynökkel közelített felém, hogy én legyek a menedzser ott, amire azt mondtam, esélytelen."

Ferguson azt a kijelentését is megismételte, miszerint Wayne Rooney kérte, távozhasson a klubtól, azonban elmondta, lenyûgözte az, ahogyan megfordultak a dolgok a csatár körül és régi lendületével, energiájával játszik.


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!