A mai napon kitüntetik Sir Alexet

A Manchester United egykori menedzsere, Sir Alex Ferguson a mai napon veszi át a Freedom of the Borough kitüntetést.


A traffordi városházán tartandó hivatalos ceremónia tisztelgés lesz Sir Alex, valamint munkássága elõtt, melyet 1986 és 2013 között a Manchester United menedzsereként tett.

A 71 esztendõs Ferguson azonban nem csak ezt a kitüntetést veheti át, de tanúja lehet annak, hogy egy, az Old Trafford stadion közelében lévõ útszakasz - mely eddig Water's Reach nevet viselte - ezentúl a korábbi menedzserrõl kapja nevét.

Az utca immár egyike lesz annak a három utcának a környéken, mely sportikonokról kapta nevét (Sir Matt Busby Way és Brian Statham Way mellett).

 

Utcatábla, mely Sir Alex nevét viseli majd


Amikor még szeptemberben kiderültek a tervek az utcanév változtatásról és a kitüntetésrõl, Sir Alex így reagált: "Rendkívül örülök, hogy elfogadhatom ezt a kitüntetést a Trafford Tanácstól" - mondta Sir Alex. "Amikor 1986-ban az Old Traffordra érkeztem, fogalmam sem volt, hogy milyen utazás vár rám."

"Az, hogy több mint negyed évszázaddal késõbb megkaphatom a Freedom of the Borough-t és, hogy a Trafford egy része az én nevemet viseli, alázattal tölt el." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!