Sir Alex Ferguson Way

A Manchester United korábbi menedzsere ma délután felavatta az Old Traffordra vezetõ egyik róla elnevezett útszakaszt, a Sir Alex Ferguson Way-t.


A 71 éves edzõlegendát sikeres pályafutását követõen a Vörös Ördögök élén tiszteletbeli tagjává választotta a Trafford Kerületi Tanács. A Freedom of the Borough of Trafford kinevezéssel egyidejûleg felavatták a United egykori edzõjérõl elnevezett útszakasz névtábláját is. 

 

Sir Alex az ünnepségen megjelent családtagok, barátok, rajongók és a média felé a következõ szavakat intézte: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az Old Trafford közelében egy utat neveztek el rólam. Nem gondoltam, hogy még az élõk sorában ilyen nagy elismerésekben lesz részem."
 
"Bizonyos értelemben az elmúlt 26 év köszönhetõ e hatalmas klub fantasztikus történelmének is. Egy hihetetlenül csodás utazás végállomása a mai nap, amikor az Old Trafford környéki út a Sir Alex Ferguson Way nevet kapta."
 
 
"Köszönöm a Manchester Unitedenek, hogy 26 évvel ezelõtt megadta nekem a lehetõséget. Fantasztikus élmény volt ez az idõszak és boldog vagyok, hogy anno elfogadtam a kihívást és sikerült együtt eljutnunk oda, ahol most vagyunk."
 
"Ez egy hatalmas klub, amit óriási élvezet volt vezetni, ennél csak a szurkolók szeretete jelentett nagyobb örömöt. És nem csak a régi nagy drukkerek, de a fiatal United rajongók is mindig kitartottak mellettünk. Fantasztikus volt, ahogy mellettünk álltak a nehéz idõkben is. Ezért tudunk újból és újból felemelkedni és az élen maradni mindig."
 
"Jellegzetes mentalitás, kiváló stáb, csodálatos játékosok, hûséges szurkolótábor, akikkel egy utat járunk. Ez a Manchester United."
 
"Köszönöm mindenkinek, aki eljött, a barátaimnak, a családomnak, a feleségemnek - apropó most õ a fõnök. Nem mellesleg minden gyõztes keretet õ választott ki."
 
 
"Szóval, köszönöm, hogy eljöttek. Köszönöm a polgármesternek és Trafford Tanácsnak ezt a fantasztikus elismerést, és ezt a csodás napot a Városházán. Tisztelettel köszönöm még egyszer mindenkinek."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!