Sir Alex bízik Moyes-ban

Sir Alex Ferguson úgy véli Moyes sikeres lesz a United élén, de ne várja senki, hogy az elsõ évben be fog gyûjteni minden trófeát.


Moyes bevállalta a nehezebbik utat az Old Traffordon és érkezésekor lecserélte a United edzõi stábját, mivel saját elképzelései szerint akart dolgozni a Vörös Ördögök élén.

 

A United legénysége jelenleg nyolc ponttal van lemaradva a Premier League elsõ helyén álló Arsenal mögött, de a Bajnokok Ligájában eddig veretlenül menetel és a Ligakupa sorozatában is sikerült legyõzniük az õsi riválisokat.
 
Ferguson bízik abban, hogy az egykori Everton menedzser sikeres lesz a United élén, hisz rengeteg támogatást kap a színfalak mögül, és azt is tudja, hogy skót kollégáját nem fogják eltántorítani az esetleges negatív kritikák. 
 
"Ha David elsõ szezonjában begyûjti valamelyik trófeát az egy fantasztikus eredménynek számítana. Legyen az akár a Ligakupa, FA-kupa, Bajnok Ligája  vagy a Premier League  trófeája, remek teljesítmény lenne."
 
 
"Természetesen tudjuk, hogy ennél a klubnál melyik verseny élvezett mindig is prioritást, és ezt õ is szem elõtt tartja."
 
"David és a srácok a bajnokságra fordítanak legnagyobb figyelmet, de csak azért, hogy megszerezzék a következõ trófeát, nem fogják feladni a többi versenyt sem. Az angol bajnokságban senkinek sincs borítékolva a gyõzelem, de David egy fantasztikus kezekben lévõ klubban dolgozik és minden segítséget megkap ahhoz, hogy sikeres legyen. Természetesen a sportban a gyõzelemhez egy kis szerencse is kell és remélhetõleg mi idén is szerencsések leszünk."
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!