EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - szeptember

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. szeptember hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. júliusában a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • robert89
  • netfort
  • ManUtd20

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. szeptemberében: ManUtd20!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
 
Név szavazat %
robert89 12 15,6
netfort 27 35,1
ManUtd20 38 49,3
összesen 77 100,0

 

 

 

 

Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok, 18 éves békéscsabai lakos vagyok, gyerekkorom óta Manchester United drukker vagyok.

Jelenleg Békéscsabán járok iskolába, ahol negyedik évemet kezdtem meg. Kedvenc hobbim a foci, és termesztésen a Man.Utd meccseinek a követése, ezen kívül küzdõ sportolok is.

 

Hogyan lettél Vörös Ördög?

Édesapámmal gyerekkoromban sok foci meccset néztünk együtt, és az egyik meccsen a Manchester United játszott, azt már nem tudom, hogy kivel. De azt hiszem négy vagy öt gólt lõttek, ekkor megkedveltem a csapatott, és azóta is nekik drukkolok.

 

Mit gondolsz, David Moyes meg fogja állni a helyét a Manchester United kispadján?

Egyenlõre elégé bizonytalan vagyok ebben a témában, nem igazán látom, hogy mit is szeretne játszatni a csapattal. De ez még csak az elsõ szezonja, szóval megpróbálok türelmes lenni vele. Viszont azt egy plusz pont nálam, hogy Januzajt ennyit játszatja, és bízik benne. Remélem Zaha is hamarosan lehetõséget fog kapni a felnõtt csapatban. Szóval Hajrá Moyes!

 

 

Ki a kedvenced jelenlegi keretbõl, és miért?

Jelenleg Wayne Rooney és Adnan Januzaj a két kedvencem. De, egy-két játékoson kívül, az egész keretet szeretem. Rooneyt azért kedvelem, mert ha oda teszi magát akkor iszonyat sokat dolgozik. Támad,védekezik és néha még a játék szervezésébe is besegít, arról nem is beszélve, hogy a a rugótechnikája valami elképesztõ. Januzaj nem sok ideje játszik a felnõtt csapatban, de mikor játszik szinte minden meccsen remekel, a védõk azt sem tudják hol vannak néha.

 

Mit szólsz Marouane Fellaini érkezéséhez?

Nagyon örülök neki, már régóta kell egy ilyen ember a csapatban. Sok terhet le tud venni Carrick válláról. Sokat ütközik, jól passzol és kitûnõen fejjel. Mondjuk eddig nem láthattuk azt az Énjét ami az Evertonban volt, és ami miatt leigazoltuk, de remélem hamarosan látni fogjuk.

 

Ha te lennél a menedzser, kit/kiket igazoltál volna le a klubhoz?

Én jelenleg pár emberen túladnék, és utána igazolnék csak játékosokat. De ha már eladtuk a felesleges embereket, akkor Fabregast és egy Reust hoznák a csapathoz.

 

Mit vársz az idénytõl?

A Bajnokságban egy Bajnokok ligáját érõ indulást várok el. FA-kupát és a Ligakupában nyerjük meg, és a BL-ben jussunk el a legjobb nyolc közé.

 

Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!

VdS-G.Neville,J.Stam,N.Vidic,P.Evra-R.Giggs,P.Scholes,R.Keane,C.Ronaldo-W.Rooney,R.Van Nistelrooy

 

Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Nagyon örülök neki, nem hittem voltam, hogy egyáltalán a jelöltek között lehetek.

 

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Szerintem egy nagyon király oldal, rendezett és hamar megkapjuk az új híreket, ezen kívül a fórumon megfelelõ a moderálás is. Ha minden így marad akkor nekem soha nem lesz bajom az oldal. :)

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!