Neville: Rooney fantasztikus volt

Gary Neville úgy gondolja, hogy Wayne Rooney jelentette a különbséget az Arsenal elleni rangadón.


 A Mancheser United egy góllal tudta megnyerni a találkozót és Rooney lett a meccs legjobbja a SkySports-on és a klub hivatalos Twitter oldalán. Rooney szögletébõl tudta Robin van Persie a kapuba juttatni a labdát és Neville szerint az angol csatár lenyûgözõ teljesítményt nyújtott.

 
"Azt hiszem, ez egyértelmûen Wayne Rooney napja volt" - mondta a MUTV-nek. "Egyszerûen csak felment a pályára és úgy játszott a meccs elejétõl, mint egy erõmû. Hatalmasat alakított. Természetesen a többiek is csodásak voltak, de õ volt a fõszereplõ."
 
 
"Ez a teljesítmény a küzdésrõl, a kemény munkáról és az Arsenal játékának az ellehetetlenítésérõl szólt. Sokat néztem az Ágyúsokat az elmúlt hetekben. Most vasárnap viszont egyszerûen nem engedték õket játszani. Ez a kulcs a legyõzésükhöz. Teljes mértékben megérdemelt gyõzelem volt."
 
A gyõzelemmel öt pontra zárkóztak fel a Vörös Ördögök az éllovashoz és Neville kitart amellett, hogy erre a sokat érõ eredményre kell most építeni a csapatnak.
 
"A pontok miatt nagyon fontos volt a vasárnapi mérkõzés. Mindenképpen nyerni kellett. Elég nagy bajban lettünk volna, ha kikapunk."
 
"Nem indult túl jól a szezon és most, hogy csak öt pontra vagyunk a Ágyúsoktól, nem vagyunk rossz helyzetben. Most arra kell odafigyelni, hogy 10-12 mérkõzésen keresztül veretlenek legyünk. Minden bizonnyal így gondolkodik az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea csapata is, de valakinek a kezébe kell venni az irányítást. Remélhetõleg mi leszünk azok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!