Giggs továbbra is pozitív

Három vereség után Ryan Giggs továbbra is magabiztos, hogy a Manchester United vissza tud térni a gyõzelem útjára inkább hamarabb mint késõbb.


A tavalyi év végét ugyan hat gyõzelemmel zárták a Vörös Ördögök, az elsõ gyõzelemre viszont még továbbra is várni kell 2014-ben. A United legtapasztaltabb tagjaként Giggs nem pánikol, hanem ahhoz ragaszkodik, hogy a keret van olyan jó és van bennük annyi akarás, hogy megfordítsák a dolgok állását.

 
"Mindig is azt mondtam az évek során, hogy vereségek és a veszteségek nagyobb érzelmeket kavarnak fel az emberben mint a gyõzelmek. Sokkal tovább benned marad. Reagálnod kell rá és csinálnod kell valamit" - mondta Ryan.
 
"Sok olyan játékos van ebben a klubban akik csak a gyõzelmet ismerik. Ez egy jellempróba, de teljesen biztos vagyok benne, hogy ezen átfogunk lendülni is minden rendben lesz."
 
 
"Sohasem szálltunk el amikor trófeákat nyertünk, de azt se fogjuk megengedni, hogy a vereségek lenyomjanak minket. Nem fogunk letörtek lenni, de csinálnuk kell ezzel valamit."
 
Giggs azt is kiemelte, hogy a tapasztalt játékosoknak feladatuk, hogy segítsenek a fiatalabbaknak ebben a nehéz idõszakban.
 
"Szerintem fontos, hogy az idõsebb játékosok, akik már keresztül mentek ezen, segítsék azokat a fiatalokat, akik eddig csak a gyõzelemmel voltak tisztában" - fûzte hozzá a 40 éves játékos.
 
"Remek játékosok vannak az öltözõben. Valószínûleg nem a legjobb képességeink szerint játszottunk, és ez egyénileg és a csapatra vonatkozóan is igaz. Viszont ha ez helyrerakjuk, akkor több gyõzelmünk lesz mint vereségünk. Annak ellénere, hogy ez egy rossz sorozat volt tõlünk, magabiztosak vagyunk. A csapatszellem kiváló az öltözõben, de a pályán is meg kell mutatni, hogy mennyire jó játékosok vagyunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!