Neville nagy izgalmakra számít

Gary Neville szerint nagyon izgalmas küzdelem folyik a Premier League 4. helyéért a Liverpool, a Tottenham, az Everton és a Manchester United között.


Az Everton (jelenlegi ötödik) és a Tottenham (hatodik) találkoznak vasárnap a White Hart Lane-en, majd a Manchester United fogadja a Fulhamet.

 
Jelenleg csupán hét pont különbség van a 4. helyen álló Liverpool, és a 7. helyen álló United között, így a negyedik helyért küzdõ csapatokra kiélezett küzdelmek várnak.
 
Gary Neville az elõttünk álló Super Sunday izgalmairól beszél a Sky Sports mûsorában. Az egykori Manchester United csapatkapitány szerint még nagy mozgások történhetnek a tabellán és nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy a Vörös Ördögök bejussanak a legjobb négy közzé, annak ellenére, hogy elismeri, az Old Traford legénysége meglehetõsen ingadozó teljesítményt produkált eddig a szezonban.
 
"Nagy csaták folynak minden helyért. Hihetetlen szoros a verseny, talán nem is láthattunk még ilyet. Ebben a pillanatban a Liverpool van a legjobb helyzetben a négy közzé kerülésért, és el kell ismerni nagyon erõsek idén. Hatalmas a versengés, de azt hiszem a United lesz az, aki leginkább veszélyeztetni fogja a helyzetüket. A Liverpool állt már az elsõ helyen is a Boxing Day-en, nagyon jól játszanak, fõleg Luis Suarez formája kimagasló."
 
"Néhány hete is azt mondtam, hogy a United ott lesz a négy legjobb között és még mindig nem változott a véleményem." 
 
 
"Az Everton és a Tottenham is remekül teljesítettek eddig, de nem vagyok abban biztos, hogy sikerül fentebb lépniük a következõ hetekben. Azt hiszem a United és a Liverpool fog megmérkõzni a Bajnokok Ligájában való indulás pozíciójáért."
 
Gary szerint ez a hétvége rendkívüli izgalmat jelent majd sok csapat számára, de talán a Spurs-Everton találkozó végeredményét megjósolni a legnehezebb jelen pillanatban.
 
"Nyilván most mindenki arra számít, hogy a riválisok pontokat vesztenek, és Tim Sherwood is tudatában van, hogy a United az Arsenallal, majd rögtön ezután a Arsenal a Liverpoollal találkozik a hétvégét követõ két bajnoki fordulóban."
 
"Természetesen mindkét csapat szeretné megszerezni a három pontot. Roberto Martinez gárdája jól teljesített legutóbb az Aston villa ellen, a Spurs is jó formában van, bár a City jól elpáholta õket. Nagyon érdekes meccsek lesznek a hétvégén, az egyik legkiszámíthatatlanabb találkozó szerintem a Tottenham-Everton, ez egy nagyon érdekes összecsapás lesz."
 
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!