Neville éneklõ szekciót akar

Phil Neville abban reménykedik, hogy a jelenleg kisérleti fázisban lévõ éneklõ szekció az Old Traffordon állandósulni fog a jövõben.


A szekciót vasárnap, a United Fulham elleni bajnoki mérkõzésén ismét tesztelni fogják, miután a Bajnokok Ligájában a Real Sociedad elleni meccsen már sikeresen debütált.

 
Neville örül, hogy a klub hallgatott a szurkolók kérésére és kivitelezték a szekciót, illetve magabiztos afelõl, hogy ez mostantól egyre jobb atmoszférát fog eredményezni az Old Traffordon.
 
"Egy ideális világban azt akarnánk, hogy az egész stadion énekeljen, mind a 75 000 ember, de legyünk reálisak" - mondta Neville.
 
"Ha az éneklõ részleg állandósulni tudna, az egyfajta katalizátorként hathat majd a stadion többi részére."
 
"A klub minden tõle telhetõt megtesz, hogy megadjon mindent, amit a szurkolók akarnak. A szurkolók kezdeményeznek, a klub pedig meghallgatja õket."
 
 
"Olvasom a szurkolói magazinokat, így tisztában vagyok vele, hogy ezt már jó ideje szerették volna a drukkerek. Örülök, hogy sikerült idáig eljuttatni az ötletet."
 
Fans United - szurkolók egy csoportja és szurkolói magazinok, amelyek erõsen lobbiztak az éneklõ szekció létrehozásáért - arra bátorítja az embereket, hogy pozitív visszajelzést adjanak, amivel megtudnák erõsíteni az ügyüket, aminek eredményeképpen ez a szekció állandósulna az Old Traffordon.
 
"Tegyük mûködõképessé" - mondta a csoport.
 
"A Fulham elleni hazai meccseken nem szokott kiemelkedõ lenni az atmoszféra. Változtassunk ezen egy kis spontaneitással és egy kis ötleteséggel, és érjük el, hogy a Vörös Ördögöknek legyenek a legjobb dalaik, amit majd mindenki megirigyelhet."
 
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!