Kölcsönlesen: Lingard betalált

Elsõ góljának megszerzésével vezetéshez juttatta a Brighton Howe & Albion gárdáját Jesse Lingard, míg a Keane-testvérek egymás ellenfelei voltak az Ewood Parkban.


Jesse Lingard kissé megkeserítette a Leicester City feljutást ünneplõ partyját, miután eredményes tudott lenni a Sirályok 4-1-es gyõzelmével végzõdõ találkozón, ráadásul mindezt még makulátlan teljesítményével is megfejelte kölcsönklubja számára. A tehetséges támadó az elsõ félidõben, fejjel szerzett gólt.

 

 

"Nagyon nagy lángon égtünk. Elõl és hátul is rengeteget dolgoztunk, nyomás alá helyzetük az ellenfelünket és sikerült egy nagyszerû gyõzelmet aratnunk. Ki kellett jönnünk a bunkerünkbõl. Néhány mérkõzés óta nem sikerült nyernünk, de most megmutathattuk mindenkinek, hogy továbbra is eséllyel pályázhatunk a play-off helyek egyikére" - mondta Lingard a The Argusnak a mérkõzést követõen.

 

Életükben elõször ellenfelekként léphetett pályára Michael Keane és testvére Will Keane, amikor a Blackburn Rovers 2-0-s gyõzelmet aratott a Queens Park Ragers ellen. Will a 69. percig volt a pályán, amely elõtt nagyon közel került ahhoz hogy gólt szerezzen, illetve elég szigorúan büntették egy Paul Robinson elleni szabálytalansága miatt. Ezzel szemben Michael a lefújás után a pályán örülhetett a megszerzett újabb három pontnak, és hogy kapott gól nélkül úszták meg a mérkõzést.

 

3-1-es zakóba szaladt bele a Birmingham City a Middlesbrough ellen, annak ellenére, hogy Tom Thorpe és Federico Macheda mindvégig a pályán volt Lee Clark együttesében.

 

Nick Powell a kispadon kezdte a Wigan Athletic hétközi mérkõzését, akik fél szemmel már a hétvégi, Arsenal elleni FA kupa elõdöntõre figyeltek. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a 63. percben beálló manchesteri középpályás sem tudta megakadályozni, hogy a Milwall 1-0-s sikert érjen el ellenük.

 

Ezúttal is tehetetlennek bizonyult Sam Johnstone abban, hogy megakadályozza a Doncaster Rovers vereségét, akik ezúttal 2-1-re maradtak alul hazai pályán a Bolton Wanderers ellen. Az angol U21-es válogatott portás eszén két korai góllal Joe Mason és Neil Danns is túl tudott járni.

 

Tom Lawrence és a Yeovil Town továbbra is hatalmas bajban van, ami a kiesést illeti, ugyanis a Charlton Athletictõl elszenvedett 3-2-es vereségükkel továbbra is a harmadosztály tûnik számukra a jövõnek, pedig Lawrence kapufát is lõtt. Davide Petrucci nem került be a londoniak keretébe.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!