Neville aggódik Moyes jövõje miatt

Gary Neville beismerte, hogy nagyon aggódik David Moyes jövõjét illetõen, és arra sürgeti a Manchester Unitedet, hogy olyan hamar vessenek véget a spekulációknak, amilyen hamar csak lehet.


Hétfõ délután kezdtek el olyan hírek érkezni, hogy mivel a Glazer család elvesztette a türelmét a lehangoló szezont miatt, Moyes-t kirúgják.

 
"Aggódom érte" - mondta Neville a Sky Sports-nak.
 
"Senkivel sem beszéltem ma a klubtól. Általában nem fûznek véleményt a dolgokhoz, de a jelenlegi helyzetet nagyon gyorsan tisztázniuk kellene."
 
"Visszataszítónak tartom, hogy ilyen módon tört felszínre ez a pletyka. Sohasem fogok ehhez hozzászokni."
 
"Valószínûleg ki kell lépniük a sorból és azt kell tenni, amit normális esetben nem tennének, egy nyilatkozatban állást foglalni, a lehetõ leggyorsabban."
 
Neville ezenkívûl arra is buzdította a Unitedet, hogy ne kövessék azt a divatot amit más kluboknál lehet látni, hogy szinte szezononként új menedzsert bérelnek fel, aztán pedig kirúgják õket, hanem inkább adják meg Moyes-nak a lehetõséget, hogy megmutathassa mire képes.
 
"Õszintén hiszem, hogy ha valakinek egy hat éves szerzõdést adnak, akkor az megérdemli az esélyt és az idõt, valamint a szakmabeli tiszteletet is" - folytatta Neville.
 
 
"A labdarúgás egy õrült világ. A menedzsereket átlagosan 12 havonta kirúgják, én viszont mindig úgy éreztem, hogy a Manchester Unitednek különbnek kell lennie, egy olyan klubnak, amelyik lényegében ellene áll annak, ami ebben a játékban folyik."
 
"Húsz évvel ezelõtt csak nevettünk azon, ami Olaszországban ment, most viszont szinte már teljesen hozzászoktunk."
 
"Remélem a klub ki fog állni a nyilvánosság elé és tisztázni fogja a dolgokat, és talán nem lesz igaz, amit pletykálnak."
 
Ettõl függetlenül az egykori United játékos elismerte, hogy a United idei teljesítménye nem segítette a menedzsert.
 
"Tíz nappal ezelõtt ezek a játékosok az életükért küzdöttek a Bayern München ellen" - mondta Neville az Everton ellen elszenvedett, vasárnapi vereség után.
 
"Európa legjobb csapata ellen játszottak és tény, hogy a meccs nagy részében partiban voltak."
 
"A tegnapi egy gyenge produkció volt. Egyes mérkõzésen nyújtott teljesítmények a szezon során egyenesen sokkolóak voltak, jóval az elfogadható szint alatt, ez pedig nem Moyes malmára hajtja a vizet."


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!