Neville csalódott

A United legendája, Gary Neville szerint Moyes menesztése méltatlan volt a klubhoz.


Gary, aki nyolc Premier League címet nyert a Vörös Ördögökkel csalódottságának adott hangot ma délelõtt a Sky Sports News-on.

 
"Megmondom õszintén, nem nagyon tetszik nekem, amilyen képet fest ez a döntés a klubról, de úgy tûnik ezt hozza a modern világ. Ez egy olyan dolog, amire érdemes figyelmet fordítani, viszont én hagyományszeretõ ember vagyok, és úgy gondolom születhetett volna ennél sokkal lojálisabb döntés is."
 
"Azt hittem a United vezetõsége meg fogja adni a kellõ idõt a menedzsernek. Sosem értettem más kluboknál sem, miért szerzõdtetnek valakit 3-4 esetleg 6 évre, majd 10 hónap után kiadják az útját. Ez teljesen érthetetlen a számomra."
 
 
"Kétségtelen, hogy ebben a szezonban roppant gyengén teljesített a csapat és ezt nem volt kellemes a United szurkolóknak végig követni, de biztos vagyok abban, hogy Moyes sem élvezte."
 
"Sajnos már más világot élünk, nincs már olyan mint (Dave) Sexton, (Ron) Atkinson és Sir Alex Ferguson idejében, õk még megkapták a kellõ idõt a bizonyításra. Mára viszont úgy tûnik megszûnt a türelmi idõ."
 
"A modernkor egyik átkának tartom, hogy a klubok évente cserélgetik az edzõket. Õszintén hiszem, hiányzik a mai világból a tisztességes menedzserek iráni megbecsülés. Néhányuk remek szakember és képes nagy nyomás alatt is jól teljesíteni és jó pénz ellenében bármit elérni, de van még néhány tisztességes és lojális menedzser is, akik nem a gyors meggazdagodást tarják szem elõtt. Sajnos a modern világban nekik egyre kevesebb hely akad, és most nem csak David Moyesra gondolok, hanem még néhány 'kihalófélben' lévõ tisztességes menedzserre."


itv.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!