Sir Alex szomorú, hogy így történtek a dolgok

Sir Alex Ferguson megtörte a hallgatását David Moyes menesztésével kapcsolatosan és beismerte, hogy elszomorító az ahogyan az ügyet kezelték.


Moyes-t, mint a United menedzserét kedd reggel menesztették, 24 órával késõbb mint ahogy az elsõ hírek megjelentek a médiában arról, hogy az egykori Everton menedzser elfogja veszíteni az állását.

 
A skót edzõ, aki csak tavaly nyáron írt alá egy hat éves szerzõdést, állítólag dühös volt amiért a jövõjét már széles körökben kitárgyalták mielött bárki is informálta volna õt a klubtól. 
 
Miután Moyes munkásságának ilyen hirtelen véget vetettek, a League Managers Associationt máris összehívták, hogy megtárgyalják a végkielégítését.
 
 
Ferguson - aki nagy szerepet játszott abban, hogy Moyes-t választotta az örökösének - elismerte, helytelen volt, hogy a hírt már azelõtt kiszivárogtatták, hogy a United ügyvezetõ igazgatója, Edward Woodward hivatalosan is tájékoztatta Moyes-t a sorsáról.
 
Amikor csütörtökön egy jótékonysági ebéden vett részt Manchesterben, Ferguson így összegezte a helyzetet a The Times-nak: "Elszomorító, hogy ennek így kellett kiderülnie."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!