Perez: Ferguson Ancelottit akarta

A Real Madrid elnöke, Florentino Perez elmondta, "biztos benne", hogy Sir Alex Ferguson megkereste Carlo Ancelottit, legyen az utódja a Manchester Unitednél - annak ellenére, hogy ezt maga az olasz edzõ cáfolta.


Perez a Radio Cadena Cope rádióállomásnak árulta el, hogy Ferguson megkereste a Real Madrid jelenlegi edzõjét, aki ezt követõen visszautasította a skót edzõlegendát, mielõtt bejelentették az azóta sokat támadott döntését, miszerint David Moyesra esett a választása örökének továbbvitelére.

 

"Ebben teljesen biztos vagyok" - kezdte Perez.

 

"Nem idén, hanem tavaly Ferguson arra kérte, legyen õ az utódja."

 

Mindez a kijelentés azért érdekes, mert egy Daily Mail-nek adott interjúban a hét elején Carlo Ancelotti visszautasította azt az állítást, hogy állást ajánlottak számára az Old Traffordon.

 

 

"Nem, ez nem igaz" - válaszolta újságírói kérdésre.

 

"Amikor úgy döntöttem, hogy távozok a Paris Saint-Germaintõl, akkor már megvolt a lehetõségem, hogy a Real Madridhoz szerzõdjek. Nem akartam a PSG-nél maradni."

 

Mint ismert, amíg David Moyes hat éves szerzõdése ellenére már 10 hónap után távozni kényszerült a Vörös Ördögök kispadjáról, addig elsõ teljes szezonjában spanyol kupagyõzelemig, és Bajnok Ligája elsõségig jutott Carlo Ancelotti a Real Madrid kispadján.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!