Nani remekelt tegnap

Nani osztozott a reflektorfényben korábbi manchesteri csapattársával, Cristiano Ronaldóval, aki visszatért a pályára.


Miután sérülés miatt kihagyta a luzitánok korábbi felkészülési meccseit, Ronaldo a kezdõcsapatban volt az írek ellen, 5-1-re megnyert találkozón és bizonyította, hogy készen áll a vébére, bár csak 66 percet töltött a pályán.

 

Helyére Nani érkezett, aki 3-1-nél állt be és lenyûgözõen szerepelt, a két utolsó találatot õ készítette elõ.

 

A portugálok negyedik gólja elõtt egy keresztlabdát szelídített meg zseniális érintéssel, majd beadására a szintén csereként beálló Vierinha érkezett, aki elõször David Forde kapusba fejelte a játékszert, a kipattanót azonban már nem hibázta el.

 

Hét perccel a rendes játékidõ vége elõtt pedig Fabio Coentrao kapott kiváló kiugratást Nanitól és értékesítette a helyzetet.

 

 

A United szélsõjének nem volt szerencséje, mikor 6-1 lehetett volna az állás, mivel lest fújt a játékvezetõ, pedig csodás csapatmunka jellemezte a támadásépítést, amit Nani kezdett és zárt le. A 17-es játékos két csapattársával is kényszerítõzött, majd sarokkal juttatta kapuba a labdát, miután harmadszor is visszakapta azt.

 

Az asszisztens zászlaja ellenére szenzációs támadás volt egy olyan meccsen, amellyel a portugálok növelték étvágyukat a téttel bíró találkozókra. Ronaldóék következõ összecsapása várhatóan valamivel nehezebb lesz, ugyanis hétfõn Németországgal játszanak csoportjukban.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!