Paul Parker hisz Van Gaalban

Korábbi hátvéd, Paul Parker úgy hiszi, Louis van Gaal megfelelõ változtatásokat eszközöl majd a csapatban annak érdekében, hogy a United újra versenyben legyen és visszaszerezze helyét a Bajnokok Ligájában.


 A volt angol válogatott játékos meg van gyõzõdve arról, hogy a holland felrázza majd a dolgokat az Old Traffordon, hogy megelõzzék az elõzõ, csalódást keltõ szezon megismétlését, miután a Vörös Ördögök 7. helyen végeztek a tabellán, és elhibázták, hogy bekerüljenek az európai porondra.

 

"Azt szerettem volna, hogy Moyes jól csinálja" - mondta Parker a Manutd.com-nak. "De hogy õszinte legyek, pár játékos elvárt szintje alatt teljesített."

 

"Az új menedzser úgy jön, hogy látta, mi történt itt és tudja, hogy mit akar tenni a csapattal. Nem fog kiállni olyan játékosok mellett, akik elkényelmesedtek."

 

"Úgy gondolom, van Gaal egy nagyon jó választás. Látnia kell, min kell változtatni, hogy elõre haladjon a csapatnak szánt terveivel. Ez majd új hitet ad az öltözõben és a szurkolóknak is."

 

 

Parker elutasított minden olyan feltevést, hogy a United egy olyan kihagyást fog produkálni az európai kupasorozatokban, mint a Liverpool Brendan Rodgers érkezése elõtt. Bár a Vörös Ördögöknek sokan szurkolnak Szingapúrban, ahol Parker is lakik, azonban az országban szintén rengeteg a Liverpool-szurkoló, ami nehézné tette az 1994-es duplázásban részt vevõ Paul életét.

 

"A United be fog kerülni a Bajnokok Ligájába" - magyarázta. "Folyamatosan azt mondják nekem, hogy úgy végzik majd, mint a Liverpool, de ez már egyszer megtörtént a klub történetében (az 1970-es, 1980-as éveken keresztül), ez soha többé nem fog sorra kerülni. A labdarúgás megváltozott, ez mégegyszer nem fog megtörténni egy ilyen klubnál. Az emberek tanultak a múltból."

 

"Ez volt a Liverpool legnagyobb esélye hogy nyerjenek - ez kétség kívüli. Nagyon nagy támogatást kapott a Liverpool innen, Szingapúrból, szóval rettegtem attól, hogy ez bekövetkezik. A Liverpool az 1980-as években gyakorlatilag az egyetlen csapat volt Európában, és ezt örökölték a gyerekek a szüleiktõl. Egy rémálom vált volna valóra számomra, ha megnyerték volna."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!