Mata hisz csapatában

Juan Mata hiszi, hogy Spanyolország a hollandoktól elszenvedett 1-5 után a bajban is megmutatja erejét.


A Manchester United játékosa csak a kispadon foglalt helyet Salvadorban, de Chile ellen akár szerephez is juthat, hiszen Vicente del Bosque változtatásokat fontolgat. A találkozó elõtti sajtótájékoztatón a Vörös Ördögök rekordigazolása pozitív hangulatban volt.

 

"Sokkal büszkébb vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja vagyok, mint voltam bármikor is, olyan ez a társaság, mint egy család" - jelentette ki Juan. "A legnagyobbak a nehéz idõkben mutatkoznak meg igazán. Mindenki meggyõzõdése, hogy tudunk fordítani a történteken. Fontos, hogy csapaton belül megvan a bizalom."

 

"Még nem haltunk meg. A vereség mindenkinek nagy csapás volt, de meg kell tartanunk ugyanazt a hozzáállást, ami eddig is jellemzett minket, úgyhogy ugyanazon az úton folytathatjuk, amit mindig is jártunk."

 

 

A Chile - amely a nyitómeccsén legyõzte Ausztráliát - elleni mérkõzést a Maracanában rendezik, ott, ahol tavaly, a Konföderációs Kupán Spanyolország kikapott Brazíliától.

 

"A Maracana bárki számára különleges, egy mitikus stadion. Remélhetõleg a mostani eredmény más lesz a tavalyi döntõhöz képest. Szerencsések voltunk, hogy a Maracanában játszhattunk akkor."

 

"Ami engem illet, mindenki játszani akar, de a legfontosabb az, hogy a csapat nyerjen és megszerezze a szükséges három pontot. Hinnünk kell továbbra is a játékunkban, ez vezetett bennünk oly sok diadalhoz és lehetõvé teszi, hogy kézben tartsuk a meccseket, úgyhogy nem látok okot, amiért mást kellene játszanunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!