Kagawáék nem bírtak Görögországgal

A Manchester United játékosa, Shinji Kagawa csütörtökön sem lehetett boldog, csapata ugyanis nem tudta feltörni a sokáig tíz emberrel játszó görögöket.


A Vörös Ördögök középpályása a kispadon kapott helyet, azt láthatta, hogy az elsõ játékrész tapogatózással telt és bár a szigetországiak többet birtokolták a labdát, nem tudtak helyzeteket kialakítani, leszámítva 1-2 távoli próbálkozást, amiket az 1860 München csatára, Yuza Ozako küldött a kapu irányába.

 

Konstantinos Katsouranis a 26. percben megkapta elsõ sárga lapját a Makoto Hasebe elleni szabálytalansága miatt, ami akár komoly sérülést is okozhatott volna a japánnak. A görögök csapatkapitánya a szünet elõtt második lapját is bezsebelte, amivel tíz emberre fogyatkozott az európai csapat.

 

A második játékrészre beálló Yashuhito Endo jó cserének bizonyult, vele megélénkült a japánok játéka, ám még mindig hiányzott a minõség a támadóharmadban. Alberto Zaccheroni az 56. percben küldte pályára Kagawát abban a reményben, hogy vele talán sikerül elérni az áttörést.

 

 

Shinji remek észrevétele oda vezetett, hogy Yoshito Okubo hatalmas helyzetbe került, amit azonban nem tudott értékesíteni. Görögország próbált ellenszegülni, de ez inkább csak feleslegesen energiákat vett el tõlük, miközben fél szemmel a döntetlen kiharcolásán dolgoztak.

 

Japán jelenleg a C csoport harmadik helyén áll egy ponttal és kedden, az utolsó csoportkörben mindenképp gyõzniük kell az éllovas kolumbiaiak ellen, ha szeretnének továbblépni a legjobb 16 közé, bár még egy gyõzelem sem jelentene biztos továbbjutást, hiszen Elefántcsontpart jelenleg három ponttal áll a második helyen, Drogbáék az utolsó körben Görögország ellen játszanak majd.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!