Hodgson: Neville jó edzõ lenne, de nem kell sietnie

Roy Hodgson úgy gondolja, a Manchester United nagykövete Gary Neville egy nap remek edzõje lehetne az angol válogatottnak, de ugyanakkor nem sürgeti a poszt elfoglalásában.


Neville mióta 2011-ben a United legendájaként visszavonult, nagy népszerûség övezi a Sky Sports szakértõjeként, továbbá 2012-óta  Hodgson asszisztense is.

 
Míg Angliának nem igazán sikerült dicsõsre a brazíliai szereplés, addig széles körben gondolják, Neville lehetne a hosszútávú megoldás a válogatott élén.
 
Hodgson a következõképpen vélekedik ezzel kapcsolatban: "Az elsõ dolog, amit tanácsolnék Gary-nek, nem kell elkapkodnia semmit."
 
 
"Remek karriert futott be futballistaként, rengeteg lehetõség van még elõtte, hogy a futball közelében maradva több tapasztalatot szerezzen a menedzseri munkával kapcsolatban. Nem kell eldobnia mindent és ugrani az elsõ felkérésre. Minél tovább tudja összeegyeztetni a menedzser melletti és a szakértõi munkát, annál tapasztaltabb lesz."
 
"Most remekül megoldja ezt a feladatot, igen jó munkát végez a tv-nél is. Azt tudom tanácsolni neki: Csak így tovább!"
 
"Természetesen semmi kétségem afelõl, hogy egy szép napon remek menedzser lehet belõle, de ez csak akkor valósulhat meg, ha végleg szakítani tud a médiában való szereplés csábító elõnyeivel, és csak az edzõi munkára tud összpontosítani. Én tudom, hogy szereti ezt a munkát, szeret dolgozni a játékosokkal, és jó menedzser lenne belõle." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!