Majd mindenki ott lesz a túrán

Ryan Giggs örül, hogy õ és Louis van Gaal a világbajnokságon megfordult manchesteri játékosok többségével együtt dolgozhat már a felkészülési túrán is.


A Brazíliában megfordult Vörös Ördögök legtöbbje korán búcsúzott a tornától, ezáltal az egész felkészülési túrán részt vesznek majd. A keret július 18-án száll fel a Los Angeles-be tartó repülõre, hogy öt nappal késõbb megmérkõzzön az LA Galaxy-val.

 

Az utazó keretben olyanok is lesznek, mint Wayne Rooney, Juan Mata, Shinji Kagawa, valamint az új igazolások, Ander Herrera és Luke Shaw is a csapattal tartanak, Giggs pedig úgy véli, ez mindenképp segítség lesz a Unitednek az Államokban.

 

"Elég jó alakult" - mondta Giggs a ManUtd.com-nak. "Azok a srácok, akik korán kihullottak a világbajnokságról, velünk tudnak utazni a felkészülési túrára.  Van pár olyan srác, akik edzenek most is és akik körülbelül kétheti edzésmunkát fognak elvégezni, mire az elsõ mérkõzésre sor kerül az Államokban."

 

"Majd néhányan csatlakozni fognak hozzánk, edzeni fognak, de kissé különbözõ programon lesznek, érthetõen kicsit le lesznek maradva. De lesz 9-10 játékos, akik velünk jönnek - köztük nagy nevek, akik megfordultak a világbajnokságon is. Ez nagyszerû hír az amerikai szurkolóink számára, mint ahogy nekünk is, mert így a lehetõ leggyorsabban együtt tudunk dolgozni velük."

 

 

Az idei túrát a 'REUNITED 14' elnevezésû esemény követi, ami az utolsó felkészülési találkozónak is helyt ad. Augusztus 12-én ugyanis az Old Traffordon fogadja a manchesteri csapat a Valencia együttesét egy olyan mérkõzésen, ami Darren Fletcher szerint csak fokozni fogja a csapat felkészültségét.

 

"Nyilvánvalóan a Valencia a spanyol labdarúgás egyik legjobb csapatának tekinthetõ és úgy vélem, újjáéledés szakaszában vannak" - nyilatkozta a középpályás. "Új menedzserük van, remélhetõleg néhány új játékossal is bõvülnek és utána azon lesznek, hogy felkússzanak a tabellán az Atletico, a Real és a Barcelona mellé."

 

"Számunkra, játékosok számára fontos, hogy topcsapatok ellen szerepeljünk, mert így tudsz készen állni a rajtra. Nem kétséges, a Valencia elleni meccs az Old Traffordon egy nagyszerû mérkõzés lesz arra, hogy készen álljunk a Premier League kezdésére."

 

"Tudjuk, hogy topcsapat ellen fogunk játszani - nem csak gyors, vad meccs lesz ez, de figyelnünk kell a Valencia technikai képességeire is. Ez tökéletes módja annak, hogy visszatérjünk és rendben legyünk a szezon rajtjára."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!