DAVID BECKHAM: Örök manchesteri!

Ha eszembe jut a David Beckham név, elsõre az jut eszembe, hogy Manchester United. Gondolatban a Real Madrid és a Los Angeles Galaxy csak utána jön. Felõlem aztán játszhat ez a krapek bárhol, számomra örök manchesteri marad!

A napokban felröppent a hír, miszerint Beckham kölcsönbe visszatérhet a Man Unitedbe, mivel szeretne Fabio Capello, angol szövetségi kapitány látószögébe kerülni, hogy újra válogatott legyen.
Mint azt tudjátok, Becks már kétszer élt hasonló lehetõséggel, mind a kétszer a Milan gárdájában futballozott.

Az angol sajtó szerint a játékost szívesen látta volna az Everton és a Leicester City (és még a fene tudja, hogy melyik más csapatok...), de Becks kijelentette: Angliában a Manchester Uniteden kívül õ nem tudja máshol elképzelni magát.
Ez egy nagyon szép gesztus (remélem mostmár be is tartja a kijelentését), de talán tartozott / tartozik ennyivel a Unitednek az itt töltött maj’ tíz év miatt, még akkor is ha Sir Alex Ferguson szemöldökön kólintotta õt egy stoplissal.

A sztorit nem mesélem el, gondolom mindnyájatok tudja a történetet (ha nem, rágugliztok).
Személy szerint, én soha nem fogom tudni megbocsájtani Fergusonnak azt, hogy Beckham ennek a hatására hagyta el a klubot, ami még ma is a szíve csücske!

Lehet, hogy most legyintetek erre a kijelentésre, de igenis, Beckham ha tehetné, visszatérne kedvenc klubjába, a Unitedbe (szerintem már évek óta), pláne miután rájött arra, hogy kedves feleségével mégsem olyan jó Los Angelesben focizgatni.

Tessék megnézni Beckham arcát, amikor becserélték a Milan csapatába a 64. perc környékén. Azokat a könnyeket õ nem Hollywoodból hozta magával, nem ott tanulta a szinészektõl, azok a könnyek igaziak voltak, mint ahogy a kijelentés is.





 
David Beckham szíve manchesteri, és az is marad, még akkor is, ha nagy kitérõt tett Madrid és Los Angeles felé.

Mint azt már tudjátok, nagyon szívesen látnám Beckham-et újra Manchester United mezben, még akár fél évre is, mert igazi Vörös Ördög, aki a pályára kitenné a lelkét a United-ért és annak minden szurkolójáért- ezzel a fanatizmussal, lelkesedéssel talán ugyanúgy tudna teljesíteni, mintha az utóbbi években egy top bajnokság iramában focizott volna.

Mindezek ellenére David Beckham nagy valószínûséggel többet nem húzza magára a Manchester United mezét, mivel ennek van egy nagy akadálya: Sir Alex Ferguson.
Ha megtörténik ez a csoda, ha nem, számomra David Beckham örökké manchesteri marad!


 
Kérlek Titeket, hogy az esetleges nézeteltérésbõl adódó vitákat (Beckham vs. Ferguson) normális keretek között vezessétek le, és vegyétek figyelembe azt, hogy a bejegyzés nem a két személy közötti ellentét kiélezésére jött létre, hanem David Beckham tiszteletére! Köszönöm.

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!