Nani játszhat a Birmingham ellen

A tegnapi mérkõzésen nem szereplõ portugál kedden pályára léphet.


Nani készen áll arra, hogy pályára léphessen a Birmingham City elleni keddi összecsapáson, míg Darren Fletcher játéka attól függ, sikerül-e felépülnie a megfázásából.

A portugál szélsõ csípõ bántalmai miatt volt kénytelen lemaradni a Sunderland elleni karácsonyi United gyõzelemrõl, de Sir Alex Ferguson a mérkõzés után megerõsítette, van esély rá, hogy Alex McLeish csapata ellen visszatérhet a pályára.

 

 



"Az utóbbi napokban kisebb fájdalmat érzett Nani a csípõjénél, ezért hagytam õt ki." - kezdte Ferguson a nyilatkozatát az MUTV-nek. "Azt hiszem a Birmingham ellen készen áll majd. Fletchernek kisebb megfázása lett, reggel lejött ám jobbnak láttuk, ha nem adunk most esélyt neki."

Alex McLeish csapata olyan két hetet tudhat maga mögött, mikor nem kellett mérkõzést lejátszania, mivel a Newcastle és az Everton elleni összecsapásuk is elmaradt. Így egy kipihent társaság várhatja a St.Andrew's-ban a Vörös Ördögöket kedden este. Abban a stadionban, ahol ebben a szezonban a Birmingham csupán egyszer kapott ki.

"Frissek lesznek és lent náluk mindig nehéz feladat gyõzni." - ismerte el a menedzser. "Nagyon erõsek otthon, nehezen lehet legyõzni õket. Remélhetõleg sikerül a játékosaimnak kipihenniük magukat, talán néhány változás is lesz a csapat körül annak reményében, hogy azt az eredményt tudjuk elérni, amit szeretnénk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!