Evra óvatos a Birminghammel szemben

Evra a szezon egyik legveszélyesebb és legfontosabb mérkõzésére készül.


A Vörös Ördögök ugyanebben a párosításban a legutóbbi szezonban egy pontot szereztek, a francia védõ pedig életében nem játszott olyan hidegben, mint akkor.

Evra hasonló körülményeket vár idén is mind az ellenfelet, mind a hõmérsékletet figyelembe véve, de szerinte csapatának készen kell állnia az újabb sikerre.

"Ez a szezon egyik legveszélyesebb és legfontosabb mérkõzése." - nyilatkozta a francia védõ az MUTV-nek.

 

 



"Emlékszem a tavalyi játékra. Soha nem éreztem olyan hideget életemben, mint akkor. Játszottam már Moszkvában is, de ott nem éreztem ilyen hideget. A bemelegítéskor nem tudtam levegõt venni. Nagyon nehéz volt."

"Döntetlent értünk el tavaly, de nagyon nehéz volt és a pálya talaja is borzasztó kemény volt. Ezért mindent meg kell tennünk, hogy regenerálódjunk és meg kell gyõzõdnünk arról, hogy készen állunk a játékra, mert nagyon nehéz meccs lesz.

 Evra csapattársa, Ryan Giggs is csatlakozott a védõ véleményéhez és hozzátette: " A Birmingham valóban nehéz ellenfél, az utóbbi években nagyon kemény mérkõzéseket vívtunk. Tény, nekik most elmaradt a meccsük, így nagyon frissek lesznek kedden."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!