Giggs-et lenyûgözte van Gaal

Ryan Giggs, mint a Manchester United másodedzõje, interjú keretén belül taglalta meglátásait, miszerint az új fõnök, Louis van Gaal aprólékos, minden kis részletre odafigyelõ magatartása már ilyen rövid idõ után is kezdi megmutatni pozitív hatásait.


A Vörös Ördögök mindenkit lenyûgöztek teljesítményükkel a 2014-es amerikai felkészülési túrán, amit az Aon támogatásával valósítottak meg, és úgy tûnik, hogy az új holland stratéga módszereit a játékosok örömmel fogadták. Miközben Giggs próbál hozzászokni a profi labdarúgást nélkülözõ életmódhoz, volt pár szabad perce az MUTV-re is, ami alatt taglalta és elemezte van Gaal eddigi hatását a csapatra.

 

"Õ egyáltalán nem lesz túlterhelve" - magyarázta a United legendája. "Most menedzserként is meglátta, hogy mekkora a klub, még ilyen rövid idõ alatt is, távol Angliától. A barátságos mérkõzésekre kilátogató szurkolók hihetetlenek, és ezt õ mondta. Hosszú ideig volt toppon eddigi csapataival, szóval semmiképpen sem fogja megfélemlíteni vagy megijeszteni a Manchester United menedzseri széke õt."

 

 

"Véleményem szerint fantasztikus karakterû ember. Õ mindenekelõtt egy vezetõ és tiszteletet, fegyelmet követel és bizonyos határokat szab meg, melyeket mindenkinek be kell tartania. Természetesen az általa kijelölt határokon belül szabadon mozoghatnak és cselekedhetnek az emberek. Fantasztikus volt - a játékosok nagyon élvezték a munkát vele eddig, ahogyan én is."

 

Amikor a további tervekrõl kérdezték, a következõket mondta: "Nagyon aprólékos, mindenre odafigyel, legyen szó reggelirõl, ebédrõl vagy éppen egy megbeszélésrõl a csapattal. Meg persze az edzéseken. Mindennek van egy megszabott struktúrája és minden részletes. Meglátásom szerint a fiúk élveztek minden olyan dolgot, amit õ hozott magával és amik újszerûek, hiszen még nem volt alkalmunk találkozni ilyesmivel."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!