Fletch: A bajnoki cím az egyetlen célunk

A Manchester United elsõszámú célja az új szezonban az lesz, hogy a Premier League trófeáját ismét hazavihessék az Old Traffordra - nyilatkozta a kapitány-helyettes Darren Fletcher a United Reviewnak.


 A Vörös Ördögök 7. helyen végeztek a legutóbbi szezonban, és sokkan arra tippeltek, hogy a csapat nem versenghet idén a PL trófea elnyerésében, annak ellenére, hogy új menedzser, Louis van Gaal vezetése alatt a csapat fantasztikus teljesítményt nyújtott a felkészülési szezon mérkõzésein - 6 gyõzelmet aratva, köztük top csapatokat is legyõzve.

 

A United Reviewnak adott exluzív interjúban Fletcher nagyon céltudatos volt az elvárások terén és elutasította azokat a pletykákat, miszerint az elvárás csak annyi lenne, hogy javuljon a teljesítmény az elõzõ szezonhoz képest.

 

"Meg akarjuk nyerni a bajnokságot" - mondta. "A Manchester Unitednél minden szezont úgy kezdesz, hogy meg akarod nyerni a bajnokságot. Ez nem az a klub, ahol megelégszünk azzal, hogy az elsõ négybe kerülünk. Ez nem az a Manchester United lenne, amit én ismerek."

 

"Azért focizol, hogy trófeákat nyerj, fõleg ennél a klubnál. Nagyon veszélyes bárkinek is arra gondolni, hogy megelégedne az elsõ négy hely valamelyikével, amikor mindenki másnak a csapatban a liga megnyerésére fáj a foga."

 

 

A szezon nyitómeccse nagy izgalmakat tartogat a szurkolók számára, akik szeretnék felmérni, mit hozhat az új korszak. Fletcher szerint ez az alkalom és a felfokozott hangulat nem vesz el semmit a pályán lévõk teljesítményébõl.

 

"Pozitívumként kell felfognod" - mondta Fletcher. "Tudjuk, hogy az elõzõ szezon egy katasztrófa volt, és a szurkolók reménykednek, hogy ezt idén helyrehozzuk, és ez az amit tenni akarunk. A szurkolók izgatottak lesznek, hogy láthassák a menedzsert és az új arcokat a pályán, immár élesben. Ez nagyon jó hangulatot teremthet, ami természetesen mindig segít minket a pályán, hogy jobban játsszunk. A jó irányba kell haladnunk, és elõnyünkre fordítani ezt.."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!