Diouf a jelenre összpontosít

A támadó boldog a folyamatos szereplés miatt.


Mame Biram Diouf elsõdleges célja most, hogy remek formában maradjon és segítse a Blackburn csapatát és nem foglalkozik egyelõre azzal, hol folytatja majd késõbb pályafutását.

A Manchester United csatára egész szezon idejére került az Ewood Parkba kölcsönként, ahol három bajnoki gólt szerzett eddig, többek között kedden csapata 3-1-es gyõzelmével végzõdõ West Bromwich Albion elleni mérkõzés harmadik gólját.

 

 



Diouf úgy tûnik, hogy az újonnan kinevezett Rovers menedzsernél, Steve Keannél alapember lehet annak érdekében, hogy a Blackburn mindenképp a Premier Leagueben maradjon.

A 23 éves csatárnak akár hosszú távú jövõje is lehet a Roversnél, ha ilyen formában játszik a szezon második felében is, ám a szenegáli játékos a következõ, Sunderland elleni találkozóra kíván koncentrálni.

"Nem vagyunk még ott (a szezon végén), ezért én csak a következõ mérkõzésre szeretnék fókuszálni." - mondta Diouf a Lancashire Telegraph-nak.

"Jól megy nekem a Blackburnnél. Amíg sikerül gólokat szereznem és nyerünk, addig boldog vagyok. Ez jó nekem is és a csapatnak is."

"Minden nap 100%-ot adok bele és ha a menedzsernek szüksége van rám, készen állok. Türelmesnek kell lennem, Nem tudom, mi történik majd a szezon végén.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!